OXO MÅLEBEGER SILIKON 0,5L

Se alt fra OXO
  • Tåler mikrobølgeovn
199,-
 
Levert hjem til deg i dag hvis du bestiller før kl , på postnummer Levert hjem til deg i morgen, på postnummer Levert hjem til deg på for postnummer Leveres innen 2 til 4 virkedager for postnummer Levering i dag? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Levering i morgen? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Levering på ? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Endre postnummer

Velg ønskeliste

Logg inn for å legge i ønskeliste

** Første tilgjengelige leveringsdato kan variere basert på ditt postnummer

Produktinformasjon

OXO MÅLEBEGER SILIKON 0,5L

Funksjonen er i topp for 1/2L målebegeret i silikon fra OXO. Utover oppmåling er det ideelt til å smelte smør o.a. i mikrobølgeovnen.

De ergonomiske produktene er eksempler på såkaldt universelt design. Dvs. produkter som ALLE med fordel kan anvende; ung som gammel, høyre- som venstrehåndet, og så er de spesielt gode for personer med svake hender. Bikubemønsteret beskytter hendene mot varmen OXO Good Grips er en serie funksjonelt overlegne kjøkkenredskaper med håndtak i bløt gummi.

OXO Good Grips er designet i New York av ledende amerikanske designere, og serien har gjennom årene vunnet over 50 internasjonale designpriser.

Produsent
Varenummer

58015060

EAN

0719812046112

Produsentens Varenummer

X-11161000

 

FINN INSPIRASJON OG TIPS

SE ALLE INSPIRASJON OG TIPS

Snittvurdering basert på    Produktanmeldelser