PEPPERKVERN VITTEL 16CM KLAR

PEUGEOT PEPPERKVERN VITTEL 16CM KLAR AKRYL

Se alt fra PEUGEOT
Livstidsgaranti på kvernmekanismen
Høykvalitets pepperkvern

Betal nå, senere eller del opp. Les mer.

Kjøp produktet
549,-

Utsolgt på nettlager

Se hvor raskt du kan få varen

Logg inn for å legge i ønskeliste

Pepperkvern Vittel fra Peugeot. Gjennomsiktig kvern i akryl med rene linjer og diskrete kromdetaljer. Peugeot er kjent for sin høye kvalitet på salt- og pepperkverner. Med toppskruen kan du enkelt justere mellom fin eller grov kverning. Unik kvernmekanisme av stål med patentert behandling som beskytter mot rust og bevarer skarphet og slitestyrke. Kvernmekanismen har en dobbel rekke med spiralformede tenner som fører pepperkornene mot bunnen, og samtidig sørger for at de ikke faller ut før de er perfekt kvernet. 

Peugeot anbefaler å bruke pepperkorn med en diameter på 5 millimeter eller mindre, for at pepperkvernen skal fungere optimalt. Kvernemekanismen er tilpasset svarte, hvite og grønne pepperkorn samt røde pepperkorn hvis de er blandet med en av de tre andre typene (maks. 15% røde pepperkorn).

For å bruke kvernen vrir du enkelt toppskruen mot urviseren for å kverne grovere, eller med urviseren for å kverne finere. Når du kverner vrir du alltid med urviseren. Stålet i kvernen er legert til hvert sitt formål, bytt derfor ikke om salt og pepper. Pepperkvernen kan ruste hvis den brukes til salt, og det dekkes ikke av garantien. Oppbevar kvernen tørt. Tåler ikke oppvaskmaskin. 

  • Fem års garanti på kvernen
  • Livstidsgaranti på kvernmekanismen