OXO KJØTTHAMMER SORT/ALUMINIUM

Se alt fra OXO
  • Kjøttbankerens flate side banker kjøttet og den taggete siden mørner det
249,-
 
Få varen i dag hvis du bestiller før kl , på postnummer Få varen levert hvis du bestiller før kl , på postnummer Levert hjem til deg på , til postnummer Leveres innen 2 til 4 virkedager for postnummer Levering i dag? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Levering i morgen? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Levering på ? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Endre postnummer

Velg ønskeliste

Logg inn for å legge i ønskeliste

** Første tilgjengelige leveringsdato kan variere basert på ditt postnummer

Produktinformasjon

OXO KJØTTHAMMER SORT/ALUMINIUM

En gedigen kjøttbanker i solid aluminium med et behagelig, blødt non-slip gummihåndtak. Kjøttbankerens flate side banker kjøttet og den taggete siden mørner det. Et solid verktøy!

OXO Good Grips er en serie funksjonelt overlegne kjøkkenredskaper med håndtak i bløt gummi. De ergonomiske produktene er eksempler på såkaldt universelt design. Dvs. produkter som ALLE med fordel kan anvende; ung som gammel, høyre- som venstrehåndet, og så er de spesielt gode for personer med svake hender.

OXO Good Grips er designet i New York av ledende amerikanske designere, og serien har gjennom årene vunnet over 50 internasjonale designpriser.

Produsent
Varenummer

11667629

EAN

719812261911

Produsentens Varenummer

X-26191

** Første tilgjengelige leveringsdato kan variere basert på ditt postnummer

Snittvurdering basert på    Produktanmeldelser