BLOMSTERBERGS FONDUE MED 4 GAFLER 18X14,5CM

Se alt fra BLOMSTERBERGS
389,-
 
Levert hjem til deg i dag hvis du bestiller før kl , på postnummer Levert hjem til deg i morgen, på postnummer Levert hjem til deg på for postnummer Leveres innen 2 til 4 virkedager for postnummer Levering i dag? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Levering i morgen? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Levering på ? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Endre postnummer

Velg ønskeliste

Logg inn for å legge i ønskeliste

** Første tilgjengelige leveringsdato kan variere basert på ditt postnummer

Produktinformasjon

BLOMSTERBERGS FONDUE MED 4 GAFLER 18X14,5CM

Fonduesett "dråpefasong" med 4 gafler med porselenshåndtak". Et spennende supplement til ditt øvrige servise, produsert i robust, hvitt porselen.

  • Tåler oppvaskmaskin
  • Tåler microovn
  • Maks 200°C

Fonduen fungerer ved at du plasserer et stearinlys i rommet under skålen, som sørger for at sjokoladen holder seg flytende.

Sjokoladefonduesett kommer med gafler med porselensgrep, som er fremstilt i det samme robeste hvite porselenet som fonduen.

Sjokoladefondue er en dessert som alltid faller i smak hos både barn og voksne, og det er lett å forberede.

Prøv f.eks. å servere fonduen med marshmallows, marsipan-kuler, småkaker, jordbær, appelsinbåter og i det hele tatt alt slags frukt.

Sausevarmer
Fonduen kan selvfølgelig også brukes som sausevarmer, når du skal holde bearnaisen, rødvinsausen eller kirsebærsausen varm under middagen.

Produsent
Varenummer

00821858

EAN

5722008218588

Produsentens Varenummer

821858

** Første tilgjengelige leveringsdato kan variere basert på ditt postnummer

Snittvurdering basert på    Produktanmeldelser