PILLIVUYT SUFFLEFORM SANCERRE 21CM 2L

Se alt fra PILLIVUYT
449,-
 
Levert hjem til deg i dag hvis du bestiller før kl , på postnummer Levert hjem til deg i morgen, på postnummer Levert hjem til deg på for postnummer Leveres innen 2 til 4 virkedager for postnummer Levering i dag? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Levering i morgen? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Levering på ? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Endre postnummer

Velg ønskeliste

Logg inn for å legge i ønskeliste

** Første tilgjengelige leveringsdato kan variere basert på ditt postnummer

Produktinformasjon

PILLIVUYT SUFFLEFORM SANCERRE 21CM 2L

Sancerre suffleform i ildfast porselen. En skål / ildfast form som kan brukes til det meste. Spesielt egnet for ovnsretter, men formen kan også brukes til servering.

Sancerre serien, er oppkalt etter den franske vinbyen og vindistriktet som er kjent for noen av verdens beste hvitviner. Pillivuyt er på sin side, kjent blant annet for sin vakre, hvite Sancerre-serie.

Pillivuyt er franskprodusert porselen av meget høy kvalitet. Pillivuyt produserer sin egen porselensmasse av flint og kvarts. Dette kombinert med en ekstremt hard glasur og brenning ved meget høy temperatur (1400°C), gjør Pillivuyt ekstra sterkt og holdbart.

Glasuren er garantert uten bly og kadmium, og er syrefast. Dette gjør at fargen ikke endres og at produktene er meget hygieniske og lette å rengjøre. Pillivuyt produkter er meget motstandsdyktige mot slag og store temperaturforskjeller, de tåler termisk sjokk og kan derfor tas direkte fra fryser til ovn (-30 til +350C°).

Pillivuyts produkter tåler alle varmekilder. Artikler med plan bunn kan brukes direkte på elektrisk eller gasskomfyr, husk å ha væske eller fettstoff i produktet ved bruk på komfyr. Med induksjonsplate kan de også brukes på koketopper med induksjon.

  • Tåler oppvaskmaskin
  • Tåler mikrobølgeovn
  • Tåler fryser
Produsent
Varenummer

11570729

EAN

3050910008327

Produsentens Varenummer

262222

Teknisk informasjon

Farge Hvit
Materiale Ildfast porselen
Diameter 21cm
Høyde 10cm
Volum 2L
Serie Sancerre

FINN INSPIRASJON OG TIPS

SE ALLE INSPIRASJON OG TIPS

Snittvurdering basert på    Produktanmeldelser