KJØKKENSETT 6DL RESOURCE
KJØKKENSETT 6DL RESOURCE
KJØKKENSETT 6DL RESOURCE
KJØKKENSETT 6DL RESOURCE
KJØKKENSETT 6DL RESOURCE

TEFAL KASSEROLLE, GRYTE, STEKEPANNE MED STEKESPADE OG SKJE

Se alt fra TEFAL

Betal nå, senere eller del opp. Les mer.

Kjøp produktet
2 499,-

12 På nettlager
Sendes i dag!

Se hvor raskt du kan få varen

Logg inn for å legge i ønskeliste

Kjøkkensett 6 deler Resource fra Tefal. Stekepannen, kasserollen og gryten er laget av 100% resirkulert aluminium, som gjør at energiforbruket i produksjonen reduseres med opptil 90% sammenlignet med utvinning av ny aluminium. 

Non-stick belegget Titanium Pro varer dobbelt så lenge som Tefal sine standard belegg, og sørger for lenger levetid på produktene. Non-stick belegget er både på innsiden og utsiden, og hindrer mat i å brenne seg fast. Belegget gjør også at du kan tilberede mat uten fett og olje, og belegget på utsiden sikrer enkel rengjøring. Non stick-belegget er fritt for PFOA, bly og kadmium, slik at du kan tilberede maten helt bekymringsfritt.

Thermo-Signal™-teknologien viser deg når kjelen har nådd den perfekte starttemperaturen for tilberedning av maten, slik at du enkelt kan oppnå perfekt farge, konsistens og smak på rettene dine - hver dag. Den effektive induskjonbasen Thermo-Fusion™ sørger for optimal varmefordeling så du får jevnt stekeresultat.

Tefal gryter og stekepanner kan brukes på alle koketopper, inkludert induksjon. 

Stekespaden og serveringsskjeen er laget av 90% resirkulerte materialer. Materialet er skånsomt mot belegget i gryter og stekepanner, slik at du ikke trenger å bekymre deg for riper. Varmebestandig opptil 220 °C og kan vaskes i oppvaskmaskinen.

Resource-serien er designet og produsert i Frankrike, med Tefals ekspertise og sterke fokus på kvalitet. Tefal er har lenge vært opptatt av sirkulær økonomi, og har iverksatt en rekke tiltak for å beskytte miljøet. Panne- og kjeleserien Resource er viktig bidrag i Tefals miljøengasjement.

Inneholder:

  • Stekepanne 28 cm
  • Kasserolle 18 cm (1,9L)
  • Gryte med lokk 24 cm (4,6L)
  • Stekespade
  • Serveringsskje