LE CREUSET STØPEJERNSGRYTE RUND MATT SVART 1,8L

Se alt fra LE CREUSET
1 849,-
 
Få varen i dag hvis du bestiller før kl , på postnummer Få varen levert hvis du bestiller før kl , på postnummer Levert hjem til deg på , til postnummer Leveres innen 2 til 4 virkedager for postnummer Levering i dag? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Levering i morgen? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Levering på ? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Endre postnummer

Velg ønskeliste

Logg inn for å legge i ønskeliste

** Første tilgjengelige leveringsdato kan variere basert på ditt postnummer

Produktinformasjon

STØPEJERNSGRYTE RUND MATT SVART 1,8L
 
Støpejern er kjent for å være et av de beste kokematerialene når varmen fordeles jevnt i gryten. Dette gjør den perfekt til for eksempel gryter eller potter. Pottenbeholderen holder seg varm lenge etter at platen er stengt, noe som gir gode forhold for lav-energilagring. Samtidig er dette en optimal funksjon for å servere den tilberedte maten som holder seg varm på bordet.
 
Støpejernsgryten fra Le Creuset er en uunnværlig klassiker på kjøkkenet. Siden 1925 har gryten blitt produsert i høyeste kvalitet på Le Creusets eget støperi i Frankrike. 
 

Gryten er tilgjengelig i et bredt utvalg av Le Creuse kjente farger for å matche kjøkken og dekorasjon. Støpejernskrukken kan brukes på alle varmekilder, inkludert induksjon, og kan brukes på grill, i ovn og oppvaskmaskin. 

Produsent
Varenummer

11757295

EAN

0024147260608

Produsentens Varenummer

21177180000430

** Første tilgjengelige leveringsdato kan variere basert på ditt postnummer

Teknisk informasjon

Farge Sort
Materiale Støpejern
Diameter 18CM
Kapasitet 1,8L

Snittvurdering basert på    Produktanmeldelser