LE CREUSET GRYTE RUND MARINEBLÅ 5,3L 26CM

Se alt fra LE CREUSET
Kun hos Jernia
  • Tåler oppvaskmaskin
  • Perfekt til grytebrød og slow cooking
2 979,-
 
Levert hjem til deg i dag hvis du bestiller før kl , på postnummer Levert hjem til deg i morgen, på postnummer Levert hjem til deg på for postnummer Leveres innen 2 til 4 virkedager for postnummer Levering i dag? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Levering i morgen? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Levering på ? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Endre postnummer

Velg ønskeliste

Logg inn for å legge i ønskeliste

** Første tilgjengelige leveringsdato kan variere basert på ditt postnummer

Produktinformasjon

Det er mange grunner til å velge en Le Creuset gryte til kjøkkenet. En jerngryte fra Le Creuset er perfekt for slow cooking og grytebrød, men passer like godt å koke pasta og ris.

Le Creuset støpejernsgryte er fremstilt av opptil 63% gjenbrukt materiale, fra blant annet tidligere produserte Le Creuset produkter.

Støpejern er kjent for å være et av de beste materialene til matlaging da varmen fordeles jevnt. Samtidig holder støpejernsgryta seg varm lenge etter at du slår av varmen, noe som gir mulighet for energivennlig matlaging. Samtidig er denne egenskapen optimal til servering av den ferdiglagede retten, som holdes varm ved bordet.

Le Creuset har et bredt utvalg av velkjente farger slik at jerngryta kan matche kjøkkenet og borddekningen. Le Creuset gryte kan brukes på alle platetopper inkludert induksjon. Den tåler også grill, stekeovn og rengjøring i oppvaskmaskin. 

Produsent
Varenummer

58019353

EAN

0024147275909

Produsentens Varenummer

21177265362430

** Første tilgjengelige leveringsdato kan variere basert på ditt postnummer

Teknisk informasjon

Farge Blå
Materiale Støpejern
Diameter 26 cm
Volum 5,3 l

Snittvurdering basert på    Produktanmeldelser