LÉKUÉ MAKRONSETT GAVESETT

Se alt fra LÉKUÉ
399,- Før: 799,-
 
Få varen i dag hvis du bestiller før kl , på postnummer Få varen levert hvis du bestiller før kl , på postnummer Levert hjem til deg på , til postnummer Leveres innen 2 til 4 virkedager for postnummer Levering i dag? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Levering i morgen? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Levering på ? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Endre postnummer

Velg ønskeliste

Logg inn for å legge i ønskeliste

** Første tilgjengelige leveringsdato kan variere basert på ditt postnummer

Produktinformasjon

Lékué Kit Makroner. Decomax, Makron bakematte, oppskriftsbok. Flott gavesett med alt det nødvendige utstyret til å bake lekre makroner. Settet består av en fleksibel ikke klebende bakematte til 48 stk. halve makroner, en brun Decomax og et oppskriftshefte.

Gavesettet er populært til gaver, ferier og høytider, fordi det både er enkelt og morsomt å ta barna med på kjøkkenet, når man har alt det som skal brukes i settet. Fleksibel ikke klebende makron-bakematte til 48 halve makroner med doseringsstrek, så deigen ikke flyter ut og de små kakene blir helt like i størrelsen. 100% platinum silikon.

Decomax er et praktisk redskap til å få fyllet på bakematten eller i cookieglasset uten å  søle til kanten. På den måten kan man lage anderledes desserter, som helt sikkert vil vekke oppmerksomhet. Decomaxen er en innovativ erstattning for sprøyteposer til å porsjonere deig. Den kan dessuten brukes til å sprøye krem på kaker, lage minibrownies eller dandere potetmos, når man vil gjøre litt ekstra ut av middagen.

Produsent
Varenummer

58019712

EAN

8420460006152

Produsentens Varenummer

L3000001SUR

** Første tilgjengelige leveringsdato kan variere basert på ditt postnummer

Snittvurdering basert på    Produktanmeldelser