Testvinner Dagbladet 01.12.2023
Tysk stålkvalitet
Ligger godt i hånden
Produktdetaljer
Dagbladets knivtest 01.12.23: Terningkast 6
“Perfekt størrelse og en skikkelig god opplevelse av kniven. Rett og slett stødig og god til det meste. Denne ble min allround-favoritt!“
Les mer om testen her
Kokkekniv 20 cm laget av stål. Håndtaket er laget av høykvalitets kompositt og et design som ligger godt i hånden. Kniven egner seg godt til både grønnsaker, frukt, benfritt kjøtt og fisk. Tysk stålkvalitet med en hardhet på 57+/-2 rockwell.
For å skjerpe kniven anbefales en vinkel på 15° med slipestål. Kniven tåler oppvaskmaskin, men anbefales å vaskes for hånd da dette vil bevare kniven lenger. Med tid vil oppvaskmaskin sløve og matte ned kniven. Vasker du for hånd brukes lett såpevann og oppvaskbørste. Tørk av overflødig fukt med en tørr klut.