Utvalgte favoritter

Grill og uterom

Utesesongen blir enda bedre med grillmat og et hyggelig uteområde. Uansett om du velger en gassgrill til en hektisk hverdag, eller en kullgrill for den autentiske grillopplevelsen anbefaler vi at du også kjøper med grilltrekk. Da får du glede av grillen enda lenger.

Se alle

Gryter og stekepanner

Stekepanner og gryter til ethvert behov! Stålgryter egner seg godt til å koke poteter, pasta og grønnsaker, mens belagte gryter egner seg godt til melkebasert mat. En god støpejernsgryte kan du bruke til alt og best av alt- du har den livet ut. Det er morsommere å lage mat når du har riktig utstyr.

Se alle

Kjøkkenutstyr

Skarpe kjøkkenkniver, resirkulerte sakser, ildfaste former som kan brukes på grill og stort utvalg av kjøkkenelektrisk – vi har det! Gjør hverdagen på kjøkkenet enklere med smart kjøkkenutstyr.

Se alle

Til bord og interiør

Dekk bordet og dekorer hjemmet med klassiske og kjente merkevarer som Hardanger Bestikk, Rosendahl, Kähler, Holmegaard og Pillivuyt.

Se alle

Praktisk hjem

Det skal vaskes, det skal tørkes, det skal strykes og det skal fikses. Vi hjelper deg med riktig verktøy når du skal fikse små prosjekter i hjemmet, og interiørmaling til knallpriser om du ønsker enkel fornyelse hjemme. (Visste du at vi har fargerådgivere i alle våre butikker som kan hjelpe deg med å velge riktig farge?)

Se alle

Klubbtilbud

Det skal lønne seg å være medlem hos oss. I tillegg til de faste klubbtilbudene får du nå som klubbmedlem klubbpris på merkevarer som Rosendahl, Hardanger Bestikk, Fiskars og Luigi Bormioli.

Se alle

Tilbudene gjelder t.o.m. 07.06.2020, eller så langt beholdningen rekker.