Gjør et kupp på høytrykkspyler og masse tilbehør!

Tilbudet gjelder kun lørdag 09.04 i våre fysiske butikker, og t.o.m. søndag 10.04 på jernia.no så langt beholdningen rekker. Vi tar forbehold om forsinkelser i oppdatert lagerstatus.

 

Kraftige høytrykkspylere som takler alle vaskeoppgaver!

Smart tilbehør når du skal vaske bil

Smart tilbehør når du skal vaske terrasse

Smart tilbehør når du skal vaske hus

Rent overalt

Effektiv utevask

Vi har et stort utvalg av høytrykkspylere og smart tilbehør til høytrykkspylere for ulike arbeidsoppgaver! La oss hjelpe deg med å finne riktig høytrykkspyler til ditt behov og som du kan være fornøyd med – lenge.

Se vår guide her →

Ta vare på terrassen

SIOOX - Opptil 12 års varighet!

Sioox er et naturprodukt som gir terrassen en jevn og flott overflate som føles silkemyk under føttene. Sioox er miljøvennlig og økologisk og kan brukes på alle typer tresorter, uansett alder og tidligere vedlikehold. Kiselteknologien gjør at terrassebeskyttelsen trenger ned i treverket og hindrer smuss, alger og råte å sette seg i treverket. Over tid vil terrassen få en lekker grå tone som kan sammenlignes med drivved. Det beste av alt- Opptil 12 års varighet!

Les mer om Sioox →

Sioox produkter

3 tips til en flott terrasse

Jevnlig vedlikehold av terrassen er smart og økonomisk. Sørg for at terrassen får et langt liv på tross av ytre påkjenninger med trebeskyttelse og beis.

Les våre beste tips →