Tilbudene gjelder t.o.m. 29.05.2022, eller så langt beholdningen rekker

Elektriske hagekupp - Begrenset antall

Husk å legge til batterisett som tilvalg når du kjøper gressklipper!

Klikk & Hent leveringsmetode er deaktivert for Bosh Gressklipper Citymower. Ta kontakt med din butikk for å sjekke varelageret

Gjør et klimasmart valg!

Det er mange grunner til at du bør satse elektrisk. Elektriske produkter er minst like gode å bruke som produkter drevet av bensin, gass og kull. Samtidig krever de mindre vedlikehold, de bråker mindre og de lukter mindre. Og sist, men ikke minst- De gir en miljøgevinst!

Elektrisk grill

Elektriske griller blir stadig blir mer populært. De krever liten plass og er enkle å plassere uansett størrelse på balkong eller terrasse. Det eneste de krever er en stikkontakt. Med høy effekt gir de nye elektriske grillene både gode grillopplevelser og grillresultater helt uten gass eller røyk. Og nettopp med bakgrunn i dette gir elektriske griller desidert minst klimaavtrykk i løpet av sitt livsløp. Det betyr at du kan grille hver dag, i mange år, med god samvittighet både for miljø, og naboer.

 

 

Vi er best på grill

Blindtest av elektriske griller

Vi har jobbet lenge med grill i Jernia og tør å påstå at vi er best på grill. Og nettopp for å forsikre oss om at grillene leverer like godt som produsentene sier utførte vi like så gjerne en blindtest. De elektriske grillene leverer så absolutt! I blindtesten var det ingen som klarte å fortelle hvilket kjøttstykke som hadde blitt grillet på den elektriske grillen og hvilket kjøttstykke som ble servert fra gassgrillen.

Elektriske gressklippere

I tenkeboksen for å avgjøre hva slags gressklipper du skal gå for? Det er ingen grunn til å betvile den elektriske gressklipperen! Kvaliteten og kraften er upåklagelig, samtidig er elektriske gressklippere enkle å vedlikeholde og svært stillegående. Godt for deg, godt for miljøet og godt for naboen.

Stort utvalg av elektrisk gressklipper

Hagearbeidet blir enklere med riktig redskap!

Samarbeidspartnere med bærekraft på agendaen

Vi i Jernia selger kun varer som varer. En viktig del av vår bærekraftstrategi er å velge riktige leverandører å samarbeide med. Vi samarbeider kun med leverandører som har ambisiøse mål om å minske klimaavtrykket, og som har en god plan for implementering av tiltak for å bidra til FNs bærekraftsmål.

Griller som varer

I snart 70 år har Weber produsert griller av premium materialer som er laget for å vare. Weber tilbyr et stort utvalg av griller, tilbehør, reservedeler, omfattende garantiprogram og kundeservice året rundt, slik at du kan få et perfekt grillresultat og gode grillopplevelser hver eneste gang, år etter år.

Klimanøytrale i 2020

For Bosch betyr bærekraft å sikre selskapets langsiktige suksess, samtidig som de beskytter miljøet for fremtidige generasjoner. Ved å øke energieffektiviteten, utvide tilførselen av fornybar energi, kjøpe mer grønn strøm og å veie opp uunngåelige CO₂-utslipp med karbonkreditter skal Bosch være klimanøytrale allerede i 2020. Ved å optimalisere drift og videre implementering av disse tiltakene vil Bosch innen 2030 kunne gi et betydelig bidrag til klimakampen.

Enda lenger liv med reservedeler

V vil navigere oss bort fra «bruk-og-kast»-samfunnet. Enkel tilgang til reservedeler for å forlenge levetiden til produktene vi selger er en viktig del av dette. Å reparere det du allerede har er lønnsomt for miljøet, og det skal være lønnsomt for deg. Du kan finne reservedeler i vår nettbutikk, eller vi kan hjelpe deg i din lokale Jernia-butikk.

Finn din butikk

Forleng levetiden på det du har

Det skal være enkelt å ta vare på tingene du har. Hos Jernia Verksted reparerer vi et utvalg produkter slik at de varer lenger, og du slipper å kjøpe ny. Det er smart både for deg og for miljøet.

Se hva vi kan reparere