Elektrisk grill

Elektriske griller blir stadig blir mer populært. De krever liten plass og er enkle å plassere uansett størrelse på balkong eller terrasse- det eneste de krever er en stikkontakt. Med høy effekt gir de nye elektriske grillene både gode grillopplevelser og grillresultater. Vi har jobbet lenge med grill i Jernia og tør å påstå at vi er best på grill. Og nettopp for å forsikre oss om at grillene leverer like godt som produsentene sier utførte vi like så gjerne en blindtest. De elektriske grillene leverer så absolutt! I blindtesten var det ingen som klarte å fortelle hvilket kjøttstykke som hadde blitt grillet på den elektriske grillen og hvilket kjøttstykke som ble servert fra gassgrillen.

Sist, og kanskje aller viktigst, belastes miljøet verken med gass eller røyk. Du kan derfor grille hver dag med god samvittighet både for miljø og naboer.

Våre mest populære elektriske griller

Kampanjeperiode: 15.05 - 15.06.2020

Fornøydhetsgaranti i 30 dager!

Med Webers fornøydhetsgaranti for Pulse-serien kan du teste produktet i 30 dager. Er du ikke fornøyd med grillen kan du returnere den til Weber og få pengene tilbake.

Få mer informasjon her →

Elektriske gressklippere

I tenkeboksen for å avgjøre hva slags gressklipper du skal gå for? Det er ingen grunn til å betvile den elektriske gressklipperen! Kvaliteten og kraften er upåklagelig, samtidig er elektriske gressklippere enkle å vedlikeholde og svært stillegående. Godt for deg, godt for miljøet og godt for naboen.

Stort utvalg av elektrisk gressklipper

Batteridrevne gressklippere for små og store hager

Lei av bensin og vedlikehold når du skal klippe gresset? Da er kanskje en elektrisk gressklipper noe for deg.

Les mer om fordelene ved elektriske gressklippere →

Ta vare på miljøet!

Funksjonalitet og kvalitet på elektriske griller og hagemaskiner har hatt en enorm utvikling de siste årene, og de er nå minst like gode som gass- og bensindrevne. I tillegg er de bedre for miljøet og så stillegående at du bevarer freden både for og med naboen!

Henrik Husvåg Pettersen, butikkleder Jernia Storo

 

Samarbeidspartnere med bærekraft på agendaen

Vi i Jernia selger kun varer som varer. En viktig del av vår bærekraftstrategi er å velge riktige leverandører å samarbeide med. Vi samarbeider kun med leverandører som har en ambisiøs ambisjon om å minske klimaavtrykket sitt og som har en god plan for implementering av tiltak for å bidra til FNs bærekraftsmål.

Griller som varer

I snart 70 år har Weber produsert griller av premium materialer som er laget for å vare. Weber tilbyr et stort utvalg av griller, tilbehør, reservedeler, omfattende garantiprogram og kundeservice året rundt, slik at du kan få et perfekt grillresultat og gode grillopplevelser hver eneste gang, år etter år.

Klimanøytrale i 2020

For Bosch betyr bærekraft å sikre selskapets langsiktige suksess, samtidig som de beskytter miljøet for fremtidige generasjoner. Ved å øke energieffektiviteten, utvide tilførselen av fornybar energi, kjøpe mer grønn strøm og å veie opp uunngåelige CO₂-utslipp med karbonkreditter skal Bosch være klimanøytrale allerede i 2020. Ved å optimalisere drift og videre implementering av disse tiltakene vil Bosch innen 2030 kunne gi et betydelig bidrag til klimakampen.

Hagearbeidet blir enklere med riktig redskap!

Riktig verktøy er halve jobben til de små prosjektene

Enda lenger liv med reservedeler

V vil navigere oss bort fra «bruk-og-kast»-samfunnet. Enkel tilgang til reservedeler for å forlenge levetiden til produktene vi selger er en viktig del av dette. Å reparere det du allerede har er lønnsomt for miljøet, og det skal være lønnsomt for deg. Vi jobber med å gjøre reservedeler tilgjengelig i vår nettbutikk, men inntil videre hjelper vi deg i din lokale Jernia-butikk.

Finn din nærmeste butikk →

Kampanjetilbud

Kampanjetilbud