Planlegging er halve moroa

Kjøp ferdig eller fyll med innhold

Start kalendergavejakten med å finne ut hvordan du vil pakke den inn, og henge den opp. Enten du vil lage selv, kjøpe et julekalenderoppheng eller om du vil kjøpe en ferdig fylt kalender, har vi det du ser etter.

Ideer til kalendergaver

Hvor deilig er det ikke å få alle 24 pakkene sendt hjem på døra? Vi har gjort det enkelt for deg og plukket ut kalendergaver basert på hva mottakeren er interessert i.

Julekalender til den dekorative

Har du en søster, venninne eller mor som er glad i detaljer og interiør? Her er våre tips til julekalender til den dekorative.

Arabia fyller 75 år

24 mummi-kopper

Skal du gi gave til en elsker mummi-kopper eller kanskje har det på ønskelisten? Overrask med en mummikopp hver dag hele adventstiden med Arabia sitt 75-årsjubileumssett. Alle jubileumskrusene har et eksklusivt gullstempel som er laget i et begrenset opplag.

Spiselige kalendergaver

Det er kun kreativiteten som setter grenser for hva du kan gi i en julekalender. En spiselig kalendergave er noe de fleste vil sette pris på.

Julekalender til husets kokk

Julekalender til praktiker'n

Julekalender til den miljøbevisste

Miljøbevisste gaver kan være vanskelig å finne. Vi har derfor gjort det enkelt for deg og samlet «grønne» kalendergaver til den miljøbevisste eller en som er opptatt av å ta små, enkle grep.