Vinn gavekort verdi 20.000,-

Din hjertesak kan vinne et gavekort verdi 20.000,-. Registrer din hjertesak i søknadsskjema under og dere er med i trekningen.

Register din hjertesak

Formålet med Jernias Vaffelfond er å hedre og støtte den norske lokale dugnadsånden som er drivkraften i mange fritidsaktiviteter, ikke minst for barn og ungdom. Alle lag, foreninger, klubber, korps og organisasjoner som baserer seg på frivillig innsats kan nomineres.

Vinn gavekort verdi 20.000,-

Jernia ønsker å gi tilbake til de som gir året rundt! Nominer de du mener gjør en forskjell for ditt lokalmiljø! Vinnere av Jernia Vaffelfond tildeles et gavekort til verdi 20.000,-.

Vi gir 10,- pr solgte vaffeljern til Vaffelfondet

For hvert solgte vaffeljern går 10 kroner til Jernia Vaffelfond. I tillegg gir Wilfa årlig bidrag til fondet.

Vaffelfondets julekalender 2021

I adventstiden skal vi velge 4 hjertesaker som får et gavekort til verdi 20.000 kroner. Vi gratulerer:

1. Skien ishockeyklubb

Skien ishockeyklubb tilbyr barn, ungdom, voksne og old-boys opplæring i skøyteferdigheter og ishockey. Klubben har et inkluderende miljø som satser på et felles godt og utviklende miljø for alle. Barn fra 3 år og oppover er alltid velkomne. Ungdommene tilbys ukentlig kveldsmat og oppfølging rundt kampene. Ungdommer som ønsker å satse på ishockey, i kombinasjon med videregående skole, tilbys trening, leie av bolig og skyss til og fra skole. Unge voksne i alderen 20-40 år tilbys deltagelse på A-lag i nasjonal serie. Old-boys tilbys trening og sosialt samvær både på istreninger og i garderoben.

Klubben tilbyr både trening, engasjement og fellesskap for både for de aktive, men også deres nærmeste. Og rundt arrangering av kamper, og for å drive klubben, er det behov for at foreldrene frivillig engasjerer seg og stiller opp rundt banen med utstyr, søking av midler og som trenere og lagledere. Klubben har mange ildsjeler som står på for å drive aktivitetene til alle lagene, og de fortjener en påskjønnelse som kan ny giv for å fortsette det gode arbeidet de gjør.

 

 

2. Aksla IL

Aksla er en av de største klubbene på Sunnmøre med 800 fotball- og håndballspillere. De har i 2021 ferdigstilt en ny fotballstadion til 16 millioner kroner. Medlemmer har stilt på opp på dugnad, jevnt og trutt, i et helt år for å få denne banen ferdig.

Gavekortet skal brukes på produkter som kommer medlemmene til gode. Blant annet vil nye vaffeljern og nytt utstyr til kiosk forenkle dugnader som skal gjennomføres framover. Og en ny, stor grill vil gjøre det enklere å arrangere sosiale tiltak i lagene.

I følge søknadsteksten har medlemmene norgesrekord i dugnad i 2020/2021, så det er ingen tvil om at dette er vel fortjent!

3. Oppsal Basket

Oppsal Basket er en basketballklubb på Oppsal, i Oslo Øst. De har 442 aktive medlemmer, hvorav over 300 er under 18 år. Miljøet er flerkulturelt med en sammensatt demografi. Oppsal Basket har inkludering og integrering i fokus, og er blant annet godkjent som InkluBasket klubb for de neste 3 tre sesongene.

De trenger utstyr til kiosken som benyttes på hjemmearrangementene, og premien vil gå til alt fra vaffeljern, kaffetrakter, kaffekanner, fat, pølsekjele, og alt som trengs til en god, gammeldags idrettskiosk med kaker, vafler, frukt og kaffe!

4. Hosle og Bekkestua Skolekorps

Korps er gøy! Hosle og Bekkestua Skolekorps er et skolekorps fordelt på hoved-, junior- og aspirantkorps. Pr dags dato har de 81 medlemmer i alderen 8 – 19 år. Målet er å ha det gøy med musikk, og spre glede i nærmiljøet. Korps er så mye mer enn 17. mai! Korpset ønsker derfor å være synlige året rundt. De holder konserter på skolene og ellers i nærmiljøet, det arrangeres Musikkcamp for de yngste, og ikke minst kulturbyggende arrangementer som loppemarked og adventskafé! I høst startet de også opp et voksenkorps for å inkludere foreldre som har lyst til å spille, eller lære å spille.
Grunnet mistanke om sopputbrudd i korpsets kjellerlager, måtte masse utstyr saneres, og de trenger MASSE forskjellig utstyr for å gjennomføre arrangementer. Premien vil gå til diverse kjøkkenutstyr til kaféen, og verktøy til rigging og vedlikehold, miljøskapende effekter, etc.
Korpset hadde rekordstor rekruttering i høst – til tross for korona! Foreldregruppen består av mange, positive individer med god dugnadsånd, og som har det gøy sammen! De fortjener å bli lagt merke til, og få en hyggelig oppmerksomhet i form av et Vaffelfond-gavekort! Det er positivt for barn og ungdom, å ha en musikkaktivitet i tillegg til idretten. Og sist men ikke minst: De ELSKER vafler!!

4 vinnere ifbm Vaffeldagen 25.mars

Vi gratulerer

Skeie Skolekorps

Skeie Skolekorps er et lite, men supert skolekorps som samler musikanter fra tre skoler på Hundvåg. Vi øver jevnt og trutt, konkurrerer innimellom og – ikke minst – sprer glede og god stemning med musikken vår på 17.mai.

Skeie Skolekorps er med og arrangerer 17.mai på Skeie skole. Her samles vanligvis masse glade folk, og «kjøkkenavdelingen» hadde trengt en oppfriskning for å klare å fikse nok kaffe og vafler på den store dagen.

 

Steinkjer Danseklubb

Steinkjer Danseklubb er et frivillig idrettslag organisert under Norges danseforbund og dermed tilsluttet Norges Idrettsforbund. Klubben ble stiftet i april 2014 og har som hovedmål å fremme og utvikle interesse for musikk og dans.

Steinkjer Danseklubb er en smeltedigel av ulike nasjonaliteter og fungerer som en utmerket integreringsarena. Det er lett å falle utenfor hvis man ikke ønsker å delta på ski eller fotball.

 

Sæbø Skulemusikklag

Sæbø Skulemusikklag vart stifta i 1971. Korpset feirer i år sitt 50 års jubileum. Korpstradisjonen står sterkt i bygda og Sæbø skulemusikklag har gode plasseringer i NM og øvrige festivaler å vise til. I dag er det 11 musikanter i hovedkorpset og 25 aspiranter.

Sæbø Skulemusikklag får mesteparten av si inntekt gjennom lotteri, basar og dugnad.

Åssiden Idrettsforening

Åssiden Idrettsforening er en bydelsklubb med 1500 medlemmer og er en av de største breddeklubbene i Drammen. I tillegg til fotball, håndball og allidrett har vi en avdeling for samfunnsutvikling. Prosjektparaplyen «Aktiv på Åssia» eies av klubben i samarbeid med Åssiden skole, Aronsløkka skole og Kjøsterud Ungdomsskole.

I en bydel hvor det er høy andel lavinntektsfamilier og ungdom som søker feile veier jobber ÅIF kontinuerlig for å skape tilhørighet, trygghet og aktivitet.

Viktig bidragsyter

Som vår største leverandør av vaffeljern bidrar Wilfa med årlig støtte til Vaffelfondet. Støtte som kan komme din forening tilgode.

Hvordan velger vi?

Jernias Vaffelfond har et styre bestående av tre personer. Disse velger hvem som innvilges støtte basert på innkommende søknader. De lokale Jernia-butikkene vil være med å nominere søknader som behandles av styret.

Pr. 15.10.2017 består styret i Vaffelfondet av Adm. Direktør Espen Karlsen og to forhandlere. Søknadene vil bli evaluert med bakgrunn i prosjektets omfang, beskrivelse og en geografisk fordeling av mottakerne. Prosjekter som tildeles midler fra Jernias Vaffelfond vil bli offentliggjort på Facebook og jernia.no.