Register din hjertesak

Formålet med Jernias Vaffelfond er å hedre og støtte den norske lokale dugnadsånden som er drivkraften i mange fritidsaktiviteter, ikke minst for barn og ungdom. Alle lag, foreninger, klubber, korps og organisasjoner som baserer seg på frivillig innsats kan nomineres.

Vinn gavekort verdi 20.000,-

Jernia ønsker å gi tilbake til de som gir året rundt! Nominer de du mener gjør en forskjell for ditt lokalmiljø! Vinnere av Jernia Vaffelfond tildeles et gavekort til verdi 20.000,-.

Vi gir 10,- pr solgte vaffeljern til Vaffelfondet

For hvert solgte vaffeljern går 10 kroner til Jernia Vaffelfond. Wilfa bidrar med ytterligere 5 kroner for hvert Wilfa vaffeljern som selges hos Jernia og jernia.no. I tillegg gir noen av Jernias leverandører årlige bidrag til fondet.

Søknadsskjema

Hvordan velger vi?

Jernias Vaffelfond har et styre bestående av tre personer. Disse velger hvem som innvilges støtte basert på innkommende søknader. De lokale Jernia-butikkene vil være med å nominere søknader som behandles av styret.

Pr. 15.10.2017 består styret i Vaffelfondet av Adm. Direktør Espen Karlsen og to forhandlere. Søknadene vil bli evaluert med bakgrunn i prosjektets omfang, beskrivelse og en geografisk fordeling av mottakerne. Prosjekter som tildeles midler fra Jernias Vaffelfond vil bli offentliggjort på Facebook og jernia.no.

Vaffelfondets julekalender 2020

I adventstiden skal vi velge 3 hjertesaker som får et gavekort til verdi 20.000 kroner. Vi gratulerer:

1. Ørsta Skisenter

Ørsta Skisenter er et dugnadsbasert skianlegg i hjerte av Sunnmørsalpene som leverer perfekte løyper og magiske friluftsopplevelser. Over 150 frivillige legger ned ca 10.000 dugnadstimer for å drifte anlegget i de 4 vintermånedene de holder åpent. Skisenteret var konkurs-truet i høst, men etter en enorm mobilisering fra lokalmiljøet er de fortsatt i drift.

2. Åfoss og omegn idrettslag

Åfoss og omegn idrettslag er en liten klubb med 368 medlemmer, innenfor gruppene fotball, turn, ski, volleyball, innebandy og padling. Nylig har 3500 dugnadstimer og enorm egeninnsats realisert et nytt fotball anlegg, og kanskje Telemarks flotteste breddeidrettsanlegg. Klubbhusets kjøkken trenger nå en opprustning og gavekortet kommer godt med når utstyr som kjeler, glass, bestikk osv skal kjøpes inn.

Avsløres snart

Viktige bidragsytere