Vinn gavekort verdi 20.000,-

Din hjertesak kan vinne et gavekort verdi 20.000,-. Registrer din hjertesak i søknadsskjema under og dere er med i trekningen.

Register din hjertesak

Formålet med Jernias Vaffelfond er å hedre og støtte den norske lokale dugnadsånden som er drivkraften i mange fritidsaktiviteter, ikke minst for barn og ungdom. Alle lag, foreninger, klubber, korps og organisasjoner som baserer seg på frivillig innsats kan nomineres.

Vinn gavekort verdi 20.000,-

Jernia ønsker å gi tilbake til de som gir året rundt! Nominer de du mener gjør en forskjell for ditt lokalmiljø! Vinnere av Jernia Vaffelfond tildeles et gavekort til verdi 20.000,-.

Vi gir 10,- pr solgte vaffeljern til Vaffelfondet

For hvert solgte vaffeljern går 10 kroner til Jernia Vaffelfond. I tillegg gir Wilfa årlig bidrag til fondet.

Viktig bidragsyter

Som vår største leverandør av vaffeljern bidrar Wilfa med årlig støtte til Vaffelfondet. Støtte som kan komme din forening tilgode.

Hvordan velger vi?

Jernias Vaffelfond har et styre bestående av tre personer. Disse velger hvem som innvilges støtte basert på innkommende søknader. De lokale Jernia-butikkene vil være med å nominere søknader som behandles av styret.

Pr. 15.10.2017 består styret i Vaffelfondet av Adm. Direktør Espen Karlsen og to forhandlere. Søknadene vil bli evaluert med bakgrunn i prosjektets omfang, beskrivelse og en geografisk fordeling av mottakerne. Prosjekter som tildeles midler fra Jernias Vaffelfond vil bli offentliggjort på Facebook og jernia.no.