Vinn gavekort verdi 20.000,-

Din hjertesak kan vinne et gavekort verdi 20.000,-. Registrer din hjertesak i søknadsskjema under og dere er med i trekningen.

Register din hjertesak

Formålet med Jernias Vaffelfond er å hedre og støtte den norske lokale dugnadsånden som er drivkraften i mange fritidsaktiviteter, ikke minst for barn og ungdom. Alle lag, foreninger, klubber, korps og organisasjoner som baserer seg på frivillig innsats kan nomineres.

Vinn gavekort verdi 20.000,-

Jernia ønsker å gi tilbake til de som gir året rundt! Nominer de du mener gjør en forskjell for ditt lokalmiljø! Vinnere av Jernia Vaffelfond tildeles et gavekort til verdi 20.000,-.

Vi gir 10,- pr solgte vaffeljern til Vaffelfondet

For hvert solgte vaffeljern går 10 kroner til Jernia Vaffelfond. I tillegg gir Wilfa årlig bidrag til fondet.

Søknadsskjema

4 vinnere

Vi gratulerer

Skeie Skolekorps

Skeie Skolekorps er et lite, men supert skolekorps som samler musikanter fra tre skoler på Hundvåg. Vi øver jevnt og trutt, konkurrerer innimellom og – ikke minst – sprer glede og god stemning med musikken vår på 17.mai.

Skeie Skolekorps er med og arrangerer 17.mai på Skeie skole. Her samles vanligvis masse glade folk, og «kjøkkenavdelingen» hadde trengt en oppfriskning for å klare å fikse nok kaffe og vafler på den store dagen.

 

Steinkjer Danseklubb

Steinkjer Danseklubb er et frivillig idrettslag organisert under Norges danseforbund og dermed tilsluttet Norges Idrettsforbund. Klubben ble stiftet i april 2014 og har som hovedmål å fremme og utvikle interesse for musikk og dans.

Steinkjer Danseklubb er en smeltedigel av ulike nasjonaliteter og fungerer som en utmerket integreringsarena. Det er lett å falle utenfor hvis man ikke ønsker å delta på ski eller fotball.

 

Sæbø Skulemusikklag

Sæbø Skulemusikklag vart stifta i 1971. Korpset feirer i år sitt 50 års jubileum. Korpstradisjonen står sterkt i bygda og Sæbø skulemusikklag har gode plasseringer i NM og øvrige festivaler å vise til. I dag er det 11 musikanter i hovedkorpset og 25 aspiranter.

Sæbø Skulemusikklag får mesteparten av si inntekt gjennom lotteri, basar og dugnad.

Åssiden Idrettsforening

Åssiden Idrettsforening er en bydelsklubb med 1500 medlemmer og er en av de største breddeklubbene i Drammen. I tillegg til fotball, håndball og allidrett har vi en avdeling for samfunnsutvikling. Prosjektparaplyen «Aktiv på Åssia» eies av klubben i samarbeid med Åssiden skole, Aronsløkka skole og Kjøsterud Ungdomsskole.

I en bydel hvor det er høy andel lavinntektsfamilier og ungdom som søker feile veier jobber ÅIF kontinuerlig for å skape tilhørighet, trygghet og aktivitet.

Viktig bidragsyter

Som vår største leverandør av vaffeljern bidrar Wilfa med årlig støtte til Vaffelfondet. Støtte som kan komme din forening tilgode.

Hvordan velger vi?

Jernias Vaffelfond har et styre bestående av tre personer. Disse velger hvem som innvilges støtte basert på innkommende søknader. De lokale Jernia-butikkene vil være med å nominere søknader som behandles av styret.

Pr. 15.10.2017 består styret i Vaffelfondet av Adm. Direktør Espen Karlsen og to forhandlere. Søknadene vil bli evaluert med bakgrunn i prosjektets omfang, beskrivelse og en geografisk fordeling av mottakerne. Prosjekter som tildeles midler fra Jernias Vaffelfond vil bli offentliggjort på Facebook og jernia.no.