<p style="margin:0;padding:0;border:0;position:absolute;"> <img src="https://track.adform.net/Serving/TrackPoint/?pm=795003&amp;ADFPageName=WebsiteName|SectionName|SubSection|PageName&amp;ADFdivider=|" width="1" height="1" alt="">
For å gi deg den beste handleopplevelsen bruker vi cookies i vår nettbutikk.
Les mer

Vertinnegave: Halvor Bakke gir sine beste tips!

Det er alltid hyggelig å kunne ta med seg en liten gave til verten eller vertinnen når man blir invitert på middag eller andre festlige lag. Vertinnegaver kan være så mangt, og Halvor Bakke har gitt oss sine beste tips til vertinnegaver som garantert vil bli satt pris på!

Vertinnegave: Halvor Bakke gir sine beste tips!

Vertinnegave til enhver anledning

Vertinnegave er en liten oppmerksomhet man tar med seg til vertskapet som enten har invitert til middag, selskap eller fest! Tradisjonelt sett tar man med seg en ekstra vinflaske eller en hjemmebakst som gjestene kan nyte ved dessert. Men en vertinnegave kan være så mye mer enn dette og Halvor Bakke har valgt ut noen av sine favoritter som du kan gi bort med stolthet – og innenfor budsjett.

Mummikrus går aldri av moten

Mummikrus er unike, nostalgiske og lekre krus dekorert med ulike temaer fra Mummidal-universet. Krusene har de siste årene blitt populære samleobjekter og er å finne i flere kjøkkenskap rundt om i ulike hjem. Krusene er ettertraktede blant både yngre og eldre og er en perfekt vertinnegave. Er vertskapet samlere i tillegg er dette virkelig en hyggelig presang å gi bort.

Spiselige gaver

Unn vertskapet en litt mer eksklusiv og smakfull kaffe! Årets julekaffe er her og er en mørk og fyldig kaffe med en balansert ettersmak. Det er ikke alle som unner seg gourmetkaffe så dette er en gave som vil bli satt pris på. Dersom vertskapet foretrekker te kan du heller velge en skikkelig godtepose fra Invite som inneholder både julete og mørke sjokoladehjerter. 

Lekre serveringsbrett

Gi en gave som varer! Serveringsbrett i Akasietre fra Holm kan brukes som både fjøl og servering av småretter, ostetallerken og mer. Brettet har et superlekkert skandinavisk design som passer inn i de aller fleste hjem. Brettene er en gave som verten eller vertinnen kan ha glede av i mange år. Brettene får du i mange forskjellige størrelser og fasonger. Som vertinnegave, da de har en fornuftig pris er mine favoritter dette kvadratiske brettet.

Lys og lysholdere

En klassiker som alle liker å få! Telys, kubbelys eller duftlys er en hyggelig oppmerksomhet å gi vertskapet. Du kan også gi en lykt, telysholder eller stake sammen med lyset for en ekstra gjennomtenkt gave. Halvor er spesielt glad i levende lys og et tips er å gi bort en gave du selv hadde likt å få. Da blir gaven plutselig litt mer gjennomtenkt og personlig, selv om det er noe så enkel og budsjettvennlig som lys. Hvis du ønsker mer inspirasjon til gaver til vertskapet kan du trykke her og se enda flere tips!

Relaterte produkter