<p style="margin:0;padding:0;border:0;position:absolute;"> <img src="https://track.adform.net/Serving/TrackPoint/?pm=795003&amp;ADFPageName=WebsiteName|SectionName|SubSection|PageName&amp;ADFdivider=|" width="1" height="1" alt="">
For å gi deg den beste handleopplevelsen bruker vi cookies i vår nettbutikk.
Les mer

Stelton kaffekanne, et designikon, i ny og stilig farge

Stelton kaffekanne er et designikon som gjør seg like godt til hverdag som til fest. Med sitt tidløse design, høye kvalitet og anvendelighet har den blitt en bestselger.

Stelton kaffekanne, et designikon, i ny og stilig farge
Hver vår og høst lanserer Stelton en kaffekanne med en ny farge tilpasset trendbildet. I tradisjon tro har lanseres nå Stelton kaffekanne, aqua petrol.

Stelton kaffekanne har uten tvil blitt en favoritt i de mange norske hjem opp gjennom årene. Sjansen er stor for at du har blitt servert en varm kopp kaffe fra en Stelton kaffekanne, eller at du til og med har eid en selv. Dette er en stilsikker termokanne som ikke skuffer, på noen områder.

 

En bestselgende kaffekanne til alle anledninger

 

Stelton kaffekanne er designet av Erik Magnussen og representerer ett av Steltons mest solgte design noensinne. Termokannen er elegant utformet og står seg godt på bordet uansett om det er en uformell lunsj, bursdagsselskap eller en høytidelig feiring.

Det unike vippelokket på termokannen gjør den enkel å helle fra. Du trenger ikke bekymre deg for åpne- og lukkefunksjoner eller for unødvendig søl på duken eller bordet. Med den medfølgende skrukorken kan du også sørge for at innholdet holder seg varmt enda lenger dersom det skulle være behov for det.

Evigvarende design- Stelton kaffekanne er like populær i dag som den var for 40 år siden.

Evigvarende design- Stelton kaffekanne er like populær i dag som den var for 40 år siden.

Et sikkert og trendy gavetips

Den funksjonelle og iøynefallende termokannen fra Stelton representerer det beste fra begge verdener; et prakteksempel på brukervennlig design. Dette gjør Stelton termokanne også til en ideell gave. Et gavetips som passer like godt til kaffeelskeren som til hjemmedesigneren, eller til den som elsker å invitere til selskapeligheter.

Hver vår og høst lanserer Stelton en kaffekanne med en ny sesongbasert farge. I tradisjon tro har Stelton nå lansert termokannen i ny farge tilpasset trendbildet. Stelton termokanne Aqua Petrol. Det nyeste tilskuddet i serien er en nydelig og skinnende grønnfarge. I tillegg til de to klassiske kaffekannene i hvit og svart finnes fargene stål, granittgrålavendel, grønn og mørkeblå. Her er det bare å lete seg frem til sin egen favoritt!
Fargeutvalget gjør det enkelt å finne en kaffekanne som komplimenterer interiøret eller fargekombinasjonene i hjemmet eller på hytta.

 

Les mer om kaffekannen som aldri går av moten her.

 

 

 

 

Relaterte produkter