<p style="margin:0;padding:0;border:0;position:absolute;"> <img src="https://track.adform.net/Serving/TrackPoint/?pm=795003&amp;ADFPageName=WebsiteName|SectionName|SubSection|PageName&amp;ADFdivider=|" width="1" height="1" alt="">
For å gi deg den beste handleopplevelsen bruker vi cookies i vår nettbutikk.
Les mer

Skap et moderne juleunivers med ny og klassisk julepynt

Snart er det jul igjen og tid for å skape den gode stemningen i hjemmet. Med julestjerne, julehjerter, engler og kalenderlys i et moderne og tidløst design kan du fylle rommene med den samme julemagien år etter år.

Skap et moderne juleunivers med ny og klassisk julepynt
Med klassisk og stilren julepynt på bordet, i vinduskarmene og i treet blir det enklere å få til den røde tråden i utsmykningen hjemme.

Julen kommer like fort hvert år. Plutselig er det desember og gjøremålene hoper seg opp mot den store julekvelden. For å komme i mål med pyntingen kan det være lurt å bestemme seg for hva du ønsker å pynte med hvor. Med klassisk og stilren julepynt på bordet, i vinduskarmene og i treet blir det enklere å få til den røde tråden i utsmykningen hjemme.

Klassiske julehjerter, engler og kremmerhus med en moderne touch

Julen er en tradisjonell høytid som bærer preg av tradisjonelle og klassiske symboler. Disse symbolene er fine å gjenspeile i julepynten. Den stilrene julepynt-serien til Stelton, designet av Nordentoft & Sacher Kau, består av tidløse designornamenter i hjerter, engler og kremmerhus. Det moderne uttrykket kan beskrives som en nytolkning av det klassiske, og passer like godt i høymoderne så vel som gammeldagse hjem.

Ornamentene er designet i hvitt porselen som henger i en grønn snor med ett emblem i børstet stål belagt med messing. Serien kommer i to varianter: hjerter, engler og kremmerhus i messing og i hvit keramikk. To materialer som kan være like fine å kombinere som de er hver for seg.

Julepynten kan henges på treet eller i vinduskarmen. Et annet tips er å sette naturlige grener i en vase og henge pynten på. Vasen kan så plasserer på bordet over en duk, eller settes til pynt i en vinduskarm.

Den stilrene serien med Stelton julepynt, designet av Nordentoft & Sacher Kau, består av tidløse designornamenter i hjerter, engler og kremmerhus.

Den stilrene serien med Stelton julepynt, designet av Nordentoft & Sacher Kau, består av tidløse designornamenter i hjerter, engler og kremmerhus.

Dekk julebordet med kalenderlys og adventsstake

Kalenderlys som brenner i takt med nedtellingen til juleaften er en perfekt pyntegjenstand å ha på bordet. Tangle kalenderlys, designet av Halskov & Dalsgaard, passer inn i ett hvert hjem. Lyset kommer i to versjoner. En med print av små julehjerter og en med engler. Kalenderlyset kan settes i Tangle kubbelysestake for ett komplett uttrykk.

Julen blir heller ikke det samme uten den tradisjonsrike adventsstaken. Den klassiske adventsstaken fra Tangle skaper en høytidelig nedtelling til julekvelden, og danner rammen for hyggelige søndagsstunder og tradisjoner for hele familien.

Gjør juletreet klart til juleaften

Blant all den tradisjonsrike julepynten så er nok julestjernen den aller helligste. Med Tangle sin julestjerne i børstet messing blir juletreet komplett. På toppen av treet utstråler den en høytidelig og moderne eleganse.

For å komplementere den vakre julestjernen kan du fylle treet med glitter, lys og engler i ulike størrelser. Designduoen Halskov & Dalsgaard har også designet to engel ornamenter i børstet messing. De henger vakkert på treets grønne grener i medfølgende rødt eller grønt bånd. For et litt annet uttrykk kan du fjerne båndet fra engelen og la den stå sammen med de andre pyntegjenstandene på bordet.