<p style="margin:0;padding:0;border:0;position:absolute;"> <img src="https://track.adform.net/Serving/TrackPoint/?pm=795003&amp;ADFPageName=WebsiteName|SectionName|SubSection|PageName&amp;ADFdivider=|" width="1" height="1" alt="">
For å gi deg den beste handleopplevelsen bruker vi cookies i vår nettbutikk.
Les mer

Snøfall mummikrus – vintersesongens limited edition

Mummitrollet er en folkekjær figur som er populær verden over, og mummikrusene har blitt et yndet samlingsobjekt for flere.
Nå er vintersesongens limited edition, Snøfall mummikopp, på plass.

Snøfall mummikrus – vintersesongens limited edition

Mummitrollet ble skapt den finsksvenske forfatteren og tegneren Tove Jansson allerede på 1930 tallet, og er hovedfiguren i en serie på ni barnebøker og fire bildebøker. Helt siden 1945, når den første boken om Mummitrollet kom ut, har barn og voksne over hele verden latt seg fascinere av fine krabaten, og alle han omgir seg med i Mummidalen.

Gavetips

Den finske produsenten Arabia har hatt stor suksess med sine mummikopper og mummiboller. Både krusene og bollene er populære blant små og store, men særlig har mummikrusene får en stor tilhengerskare. Mummiproduktene er dekorert med motiver hentet fra fortellingene om Mummitrollet og vennene hans i Mummidalen. Hvert motiv på krusene forteller en historie. Historier flere kan relatere seg til.

Mummikoppene, med alle sine motiv og historier, har blitt populære gaver. Det er lett å finne et motiv som matcher mottakeren. Et supert gavetips til både han og henne, uansett alder- og til enhver anledning.

Populære samleobjekter

Stadig flere får øynene opp for disse unike krusene, og antall samlere stiger. To ganger i året produseres det sesongkrus i begrenset opplag med et spesielt motiv for sesongen. Dette er det mange dedikerte samlere som gleder seg til.
For de av dere som har ventet på vinterens sesongkrus, er ventetiden over.
Nå er vintersesongens limited editon her, Snøfall mummikopp.

 

Snøfall mummikrus vil stå på mange ønskelister. Et supert gavetips til en som lar seg fascinere og inspirere av snøfall.

Snøfall mummikrus vil stå på mange ønskelister. Et supert gavetips til en som lar seg fascinere og inspirere av snøfall.

Snøfall

Snøfall –man kan jo like det
Det er første snøfall siden nyttårsaften og Mummitrollet føler seg veldig forvirret. Ett snøfnugg etter det andre treffer hans varme snute og smelter. Han fanger fnuggene med potene sine og beundrer dem en stund. Mummitrollet har vandret ned til havet og går omkring der en lang stund. Så lenge at han kjenner seg lettere til sinns. Tilslutt blir han oppspilt og begynner å plystre. Han sparker en isklump foran seg og ser opp; han ser snøfnugg som daler ned mot ansiktet sitt. Luften er full av dem og de er myke og lette som fjær. “Er det der det kommer fra?” tenker Mummitrollet, som trodde at snø vokste opp av bakken. Været har blitt mildere og snøfnuggene dekker sikten. Mummitrollet er i ekstase og kaster seg i snøfonnen.
Vinter –man kan jo like det.

Les også om magiske Mummi her.