<p style="margin:0;padding:0;border:0;position:absolute;"> <img src="https://track.adform.net/Serving/TrackPoint/?pm=795003&amp;ADFPageName=WebsiteName|SectionName|SubSection|PageName&amp;ADFdivider=|" width="1" height="1" alt="">
For å gi deg den beste handleopplevelsen bruker vi cookies i vår nettbutikk.
Les mer

Hold orden med Scala oppbevaringsglass

Gi kjøkkenet ditt en ny og oversiktlig look med Scala oppbevaringsglass. Oppbevaringskrukkene er lufttette og kommer i flere størrelser. Designet bidrar til et naturlig og lekkert oppbevaringssystem i skapet eller på kjøkkenbenken.

Hold orden med Scala oppbevaringsglass

Det skal ikke mye til før kjøkkenskap og kjøkkenskuffer blir så fulle av ulike tørrprodukter at det blir vanskelig å holde oversikten over hva man faktisk har. Med Scala oppbevaringsglass og flasker fra Holmegaard kan du enkelt lage et nytt og oversiktlig system på kjøkkenet. I tillegg til å både være funksjonelle og praktiske, er oppbevaringsglassene like fine å se på som de er enkle å kombinere.

Praktisk Scala glassflaske til juice og andre drikkevarer

Scala-flasken, designet av Maria Berntsen, er fremstilt i klart glass med dekorative linjer. I tillegg til å være en designmessig detalj fungerer de praktiske linjene også som måleskala.

Flasken Scala fra Holmegaard rommer opptil 1 liter og er perfekt å bruke til oppbevaring av juice, melk, smoothie og andre drikkevarer i kjøleskapet. Det dekorative designet gjør at flasken gjør seg like godt på frokost- eller lunsjbordet spesielt sammen med de fine drikkeglassene i Scala-serien.

I toppen av flasken er det en lufttett silikon-ring og en metallbøyle i fjæret stål. Silikonringen bidrar til forsegling av innholdet og sikrer dermed optimal oppbevaring av drikkevarene under lufttette forhold. Metallbøylen fungerer som lukkemekanisme så vel som et håndtak.

 

Få orden i sakene med Scala oppbevaringsglass i ulike størrelser

Scala oppbevaringsglass fra Holmegaard er laget av maskinpresset glass og kommer i ulike størrelser. De forskjellige glassene, designet av Maria Berntsen, kan enkelt rengjøres etter bruk og tåler oppvaskmaskin. I likhet med Scala glassflaske er også Scala oppbevaringsglass lufttette og har et håndtak på toppen av glasset.

Scala oppbevaringsglass står like fint ved siden av hverandre i skapet, som de gjør sammen på et fat på bordet eller på kjøkkenbenken.

Scala oppbevaringsglass står like fint ved siden av hverandre i skapet, som de gjør sammen på et fat på bordet eller på kjøkkenbenken.

 

Et mindre oppbevaringsglass på 0,2 liter i Scala-serien, er perfekt for oppbevaring av produkter som krydder, nøtter, syltetøy eller oljer og dressinger. De dekorative linjene på glasset viser hvor mye glasset rommer, i dette tilfellet opptil 2 dl. Silikonringen i toppet av glasset sørger for optimal oppbevaring.

For oppbevaring av diverse tørrvarer på kjøkkenet er det passende med en større krukke, som Scala oppbevaringskrukke på 0,75 liter. For oppbevaring av større mengder med produkter som frokostblanding, pasta eller ris er det ideelt med et glass som rommer opptil en liter, som oppbevaringsglass 1 liter i Scala-serien.

Til slutt er Scala oppbevaringskrukke som rommer 2 liter perfekt for oppbevaring av tørrvarer som sukker, mel, havregryn og andre kornprodukter. De forskjellige glassene står like fint ved siden av hverandre i skapet, som de gjør sammen på et fat på bordet eller kjøkkenbenken.

 

Gavetips

Det finnes mange anledninger for å gi en gave som gleder andre. Julegave til jul, bursdagsgave eller gave til mor på morsdag eller gave til far på farsdag. Om du skal i selskap er det også hyggelig å gi vertskapet en liten oppmerksomhet.

En gavetrend er å gi hjemmelagde gaver. Gaver som det har blitt lagt ekstra tid og kjærlighet i. Scala- serien er perfekt oppbevaring for DIY gaver. Enten det er eplemost eller plommesaft fra eget tre, rørte bær fra hagen, hjemmelagde småkaker eller brente mandler. Når innholdet er borte vil fortsatt Scala krukken eller flasken være til glede for mottakeren, i mange år framover.

Gi en gave du har lagt tid og kjærlighet i. Scala oppbevaringsglass er perfekt for DIY gaver.

Gi en gave du har lagt tid og kjærlighet i. Scala oppbevaringsglass er perfekt for DIY gaver.

Relaterte produkter