<p style="margin:0;padding:0;border:0;position:absolute;"> <img src="https://track.adform.net/Serving/TrackPoint/?pm=795003&amp;ADFPageName=WebsiteName|SectionName|SubSection|PageName&amp;ADFdivider=|" width="1" height="1" alt="">
For å gi deg den beste handleopplevelsen bruker vi cookies i vår nettbutikk.
Les mer

Så enkelt kan du reparere en skinnveske

Mange bærer gjerne hele livet på skulderen. Favorittvesken blir ofte brukt og tidvis lastet tungt. Og uansett hvor god kvaliteten er vil det nesten ikke være til å unngå at remmer og stropper får slitasjeskader og til og med løsner. Når det skjer har vi løsningen!

Så enkelt kan du reparere en skinnveske
Svaret på hvordan du kan reparere en skinnveske

Skinnvesker er ofte kostbare, og ting vi legger litt penger i er vi stort sett flinke til å ta vare på- helt til det blir ødelagt. Når stroppen ryker på veska er det jo lett å tenke at din trofaste ledsageren må erstattes, men det er heldigvis ikke helt sant. Det meste som blir ødelagt kan nemlig også fikses. Å reparere en skinnveske framfor å kaste den vil lønne seg både for miljø og lommebok. Alt du trenger er riktig lim.

Når du skal reparere en skinnveske er det viktig at du velger et lim som skaper en fleksibel binding. Vi anbefaler Locktite Universallim 100%. Ikke bare gir limet et godt resultat, men den er også dryppfri og enkel å jobbe med. Når limet tørker er det transparent, så du trenger ikke være bekymret for sjenerende limrester. Alt limet kan brukes på de fleste overflater gjør det også limet til en allsidig «fikser» i hjemmet.

Universallim med fleksibel binding

Hvordan reparere en skinnveske trinn for trinn:

  1. Legg vesken på en plan flate, og rengjør flatene som skal limes sammen. Pass på at flatene er helt tørre før du legger på limet.
  2. Påfør et tynt og jevnt lag med lim på begge flater, både overflaten av vesken og enden av remmen.
  3. Press de to delene hardt sammen og hold til limet har herdet. Unngå å bevege på delene før limet har herdet. Det er helt i orden om det tyter litt lim mens du presser. Limet er enkelt å fjerne når det har tørket.
  4. La limet tørke i minst 1-2 timer før du bruker vesken. Om du har mulighet anbefaler vi å la den ligge over natten for best mulig resultat.
  5. Overskytende lim kan enkelt tørkes vekk med en papirserviett dyppet i Loctite limfjerner etter at det har tørket.
  6. Sett på hetten umiddelbart etter bruk slik at du unngår at limet i tuben tørker inn. Oppbevar limet stående på et tørt og kjølig sted.

Simsalabim, og du kan ha glede av skinnvesken din enda lenger! Bra for deg og bra for miljøet.