<p style="margin:0;padding:0;border:0;position:absolute;"> <img src="https://track.adform.net/Serving/TrackPoint/?pm=795003&amp;ADFPageName=WebsiteName|SectionName|SubSection|PageName&amp;ADFdivider=|" width="1" height="1" alt="">

Moccamaster kaffetrakter- best i test

Moccamaster kaffetrakter- best i test!  For mange kaffeelskere er ikke dette noen stor overraskelse. Les her hvorfor.

 

Moccamaster kaffetrakter- best i test
Moccamaster kaffetrekter- best i test

Moccamaster gikk helt til topps i kaffetraktertesten til avisen USA .

Den amerikanske avisen USA Today utførte nylig en test av kaffetraktere. Syv kaffetraktere ble satt opp mot hverandre og vurdert ut ifra følgende kriterium:

 

  • Smaken på kaffen
  • Brukervennlighet
  • Design
  • Hvor lett kaffetrakteren er å rengjøre
  • Levetid på kaffetrakteren

 

God smak på kaffen var det aller viktigste kriteriet for å vinne testen. Som avisen selv skriver: «Taste is king». For å bedømme smaken, samlet USA Today et smakspanel bestående av kresne kaffeentusiaster.

En av grunnene til at Moccamaster kaffetrakter ble best i test er trakteprosessen som gir "smooth" kaffe.

En av grunnene til at Moccamaster kaffetrakter ble best i test er trakteprosessen som gir «smooth» kaffe.

Moccamaster ble testens vinner. I juryens begrunnelse beskrives testvinneren som en brukervennlig kaffetrakter med evne til å «trakte kompleks og smooth kaffe som kommer best ut i vår smakstest». USA Today har notert seg at trakteprosessen holder en temperatur på mellom 92 og 96 grader – den perfekte temperaturen.

 

Her får du tips til hvordan du lager god kaffe på 1-2-3.

 

Det tidløse og stilrene Moccamaster-designet får nærmest stående applaus, og juryen virker overbevist om at «denne vil du ha stående fremme på kjøkkenbenken selv når den ikke er i bruk».

Ingen overraskelese at Moccamaster kaffetrakter ble best i test. Hver eneste Moccamaster settes sammen for hånd med materialer av høyeste kvalitet. Hver kaffetrakter blir grundig kontrollert og testet av erfarne fagfolk

Ingen overraskelese at Moccamaster kaffetrakter ble best i test. Hver eneste Moccamaster settes sammen for hånd med materialer av høyeste kvalitet. Hver kaffetrakter blir grundig kontrollert og testet av erfarne fagfolk

At prisen på Moccamaster er høyere enn de konkurrerende maskinene i testen, var ikke et hinder fra å bli kåret til beste kaffetrakter, siden levetiden på produktet var et kriterie. Grunnidéen til grunnleggeren Gerard C Smit var å konstruere en driftsikker trakter som brygger kaffe med den samme høye kvaliteten – hver gang. Det er ikke uten grunn at du kan få 10 års garanti ved kjøp av Moccamaster i Norge. Garantien får man ved å registrere kjøpet på Moccamasters hjemmesider.

 

For ordens skyld: USA Today-testen begrenset seg til kaffetraktere med en øvre pris på 300 dollar, og som har kapasitet til å brygge minst åtte kopper kaffe på én runde. Avisen understreker at testen er uavhengig og ikke et bestillingsverk fra kaffemaskinprodusentene.

 

Håndlages i Nederland

For kjennere av kaffetraktere, er det kanskje ikke en stor overraskelse at nettopp nederlandske Moccamaster ble best i test. Moccamaster kaffetrakter er nemlig ikke samlebåndsprodukter. Hver eneste Moccamaster settes sammen for hånd med materialer av høyeste kvalitet, og samtlige maskiner blir grundig kontrollert og testet av erfarne fagfolk som har jobbet i fabrikken en årrekke.

 

Moccamaster er nordmenns favoritt kaffetrakter. Les her og finn ut hvorfor.

 

 

Moccamaster kaffetrakter og anbefalt tilbehør