1. Hjem
 2. Inspirasjon
 3. Kjøkken
 4. KitchenAid kjøkkenmaskin- multifunksjonell og dekorativ
Kjøkken

KitchenAid kjøkkenmaskin- multifunksjonell og dekorativ

Med en stilfull KitchenAid kjøkkenmaskin fra kan du lage alt fra klassiske bakverk til imponerende middagsretter. Ved hjelp av maskinens tilbehørsfeste kan du enkelt ta i bruk en rekke ekstrautstyr som utvider maskinens bruksområder ytterligere.

KitchenAid kjøkkenmaskin- multifunksjonell og dekorativ

Denne kraftmaskinen av en kjøkkenmaskin fra KitchenAid kan brukes til så å si alt, grunnet det praktiske tilbehørsfeste som gjør det mulig å benytte seg av en rekke ekstrautstyr fra KitchenAid. Med glassbolle, grønnsakssnitter og kjøttkvern kan du lage enda flere sesongbaserte og spennende matretter. Nedenfor finner du oppskrift på vegetarburgere som du med letthet kan lage ved hjelp av kjøttkvern fra KitchenAid.

Kjøkkenmaskin i tidløst, avrundet og elegant design

KitchenAid kjøkkenmaskin i metall har et tidløst, avrundet og elegant design. Med klassiske farger gjør KitchenAid Kjøkkenmaskin Krem 4,8L Artisan og KitchenAid Kjøkkenmaskin sort 4,8L Artisan, seg godt som et dekorativt tilskudd på kjøkkenbenken.

Kjøkkenmaskinen har et vippehode og en stor bolle som rommer 4,8 liter. Med sine 300 watt jobber maskinen raskt og effektivt på DC motor for hurtig og enkel tilberedning. Den klassiske ballongvispen følger med, i tillegg til flatvisp og eltekrok. Utover dette kan du ved hjelp av tilbehørsfestet enkelt utruste maskinen med ytterligere utstyr som tillater deg å lage flere spennende retter.

Med tidløst, avrundet og elegant design er KitchenAid kjøkkenmaskin et dekorativt tilskudd på kjøkkenbenken.

Lag nye og spennende oppskrifter med glassbolle, grønnsakssnitter og kjøttkvern

Med KitchenAid glassbolle 4,8 L Artisan, KitchenAid grønnsakssnitter Artisan og KitchenAid kjøttkvern Artisan i stål kan du leke deg med utallige nye oppskrifter.

Den praktiske glassbollen på 4,8 liter kommer med silikonlokk. De lettleste målemerkene gjør det enkelt å tilpasse innholdet, og glasset gjør det mulig å følge uanstrengt med på piskingen mens maskinen går. Miksebollen er laget av slitesterkt og solid glass og tåler oppvaskmaskin, nedfrysing og mikrobølgeovn.

Med grønnsakssnitteren kan du enkelt rive og skjære grønnsaker eller ost på en meget effektiv måte. Grønnsaksskjæreren er produsert i rustfritt stål og festes enkelt på tilbehørsfestet til kjøkkenmaskinen.

Lag hjemmelagde vegetarburgere til familien

Kjøttkvernen av stål er det perfekte tilbehøret til KitchenAid kjøkkenmaskin, spesielt om du vil utvide middagsrepertoaret med flere hjemmelagde retter. Kjøttkvernen har 2 hullskiver, 4-bladet selvslipende kniv i rustfritt stål og en hullskive til fin- og grov-maling i rustfritt stål. Stapper/skrunøkkel følger også med.

Kjøttkvernen festes enkelt på tilbehørsfestet til KitchenAid kjøkkenmaskin. Deretter står du fritt til å male eller skjære opp alt fra kjøtt til grønnsaker, tørt brød, frisk frukt eller ost.

Hamburgere er en klassisk favoritt i de fleste familier. Ved hjelp av kjøttkvernen kan du lage dette fra bunnen av. Du kan imidlertid også bruke kjøttkvernen til å lage alternative vegetarburgere. Nedenfor finner du oppskrift og fremgangsmåte på smakfulle linseburgere som garantert vil falle i smak hos hele familien.

Oppskrift på linseburgere

Ingredienser:

 • 3 spiseskjeer olivenolje
 • 0,5 dl hakket sjalottløk
 • 3 fedd hakket hvitløk
 • 2,3 dl hakket sopp
 • 4,5 dl kokte linser
 • 1 spiseskje frisk timian
 • ½ teskje havsalt
 • ½ teskje sort pepper, kvernet
 • 1 spiseskje Dijon sennep
 • 1,5 dl maismel
 • 1,5 dl havremel

Fremgangsmåte:

 1. Varm 1 spiseskje olivenolje i en panne på medium varme. Ha i hakket sjalottløk og hvitløk og stek til de møre (sautér) i ca. 3 minutter.
 2. Tilsett sopp og la det hele steke i 2-3 minutter til. Rør inn linsene, timian og salt og pepper. Skru av varmen og la det avkjøles.
 3. Fest KitchenAid kjøttkvern med medium skjæreskive til kjøkkenmaskinen og sett en bolle under.
 4. Sett kjøkkenmaskinen på hastighet 4 (medium) og kvern ¾ og grønnsakslinseblandingen.
 5. Fjern kjøttkvernen og fest flatvisp og miksebolle på kjøkkenmaskinen.
 6. Tilsett resten av grønnsakslinseblandingen, samt sennep, 0,5 dl maismel og havremel i bollen.
 7. Skru til 2 i hastighet (lav) og miks til det er blandet i ca. 15-20 sekunder.
 8. Finn frem et brett, og legg et bakepapir på. Dryss resten av maismelet på bakepapiret.
 9. Form blandingen til burgere til ca. 4 cm tykkelse, legg dem på bakepapiret og dryss over resten av havremelet.
 10. Sett burgerne i kjøleskapet i 30 minutter.
 11. Varm resten av oljen i en stor panne på medium varme.
 12. Ta ut burgere av kjøleskap og stek dem til de er gylne, ca. 4 minutter på hver side.

Serveres med én gang, enten i hamburgerbrød eller i et salatblad.

Lyst til å prøve en ny vri på ribba, som passer like godt til helgekos året rundt, som til julebordet? Her finner du oppskrift og fremgangsmåte.