<p style="margin:0;padding:0;border:0;position:absolute;"> <img src="https://track.adform.net/Serving/TrackPoint/?pm=795003&amp;ADFPageName=WebsiteName|SectionName|SubSection|PageName&amp;ADFdivider=|" width="1" height="1" alt="">
For å gi deg den beste handleopplevelsen bruker vi cookies i vår nettbutikk.
Les mer

Holm – I den gode smaks tjeneste

For den danske kokken og smaksutvikleren Claus Holm handler alt om nye og gode smaker, friske råvarer og ikke minst, det beste verktøyet.

Holm – I den gode smaks tjeneste
HOLM: I den gode smaks tjeneste med nye gode smaker, friske råvarer og det beste verktøyet.

Claus Holm, med sin hatt og sine karakteristiske briller, har jobbet med mat så lenge han kan huske. Alltid full av energi og med nye prosjekter på gang, finner han ro og glede gjennom å jobbe med friske råvarer, utvikle nye oppskrifter og bruke godt kjøkkenutstyr.

I sitt eget kjøkkenverksted på Fyn, hvor han utvikler nye smaker, får han daglige bekreftelser på at han er på rett sted: ”Jeg er kokk, smaksutvikler, forfatter og foredragsholder, og et menneske med trang til å gjøre en forskjell. I mitt kjøkken kan alt la seg gjøre.”

Holm-serien er personlig valgt ut, testet og godkjent av Claus Holm. Serien gjenspeiler kokken og smaksutviklerens lidenskap for god mat og gode opplevelser i kjøkkenet.

Her er et lite utvalg av våre Holm-produkter.

HOLM grillplate

HOLM grillplate i støpejern er velegnet til steking av kjøtt, grønnsaker, fisk og fjærkre. Rillene i pannen hever kjøttet opp fra bunnen og skaper dermed den indirekte varmen som man kjenner fra grillen. Likeledes tillater rillene at fett og saft renner ned og man unngår at kjøttet koker i sin egen kraft.  Grillplaten passer perfekt til alle varmekilder – også induksjon og  kan brukes i stekeovn.

Holm grillplate

GRILLPLATE: Støpejern beholder og fordeler varmen jevnt og effektivt. Passer til induksjon og kan også settes rett i ovnen.

HOLM Slowjuicer

Lag din egen sunne, ferskpressede juice av frukt og grønnsaker. HOLM Slowjuicer har et meget lavt turtall slik at viktige vitaminer, mineraler og enzymer bevares. Maskinen har en ekstra stor trakt som gjør det mulig å tilsette hel frukt og grønnsaker i maskinen.

Holm slowjuicer

SLOWJUICER: Den skånsomme uttrekningsprosessen gjør at juicen ikke skiller seg hvis den oppbevares i kjøleskap.

HOLM grønnsaksbørste

HOLM grønnsaksbørste i akasietre har grove børstehår og egner seg perfekt til rengjøring av frukt og grønnsaker med hardt skall. Håndtaket er ergonomisk utformet for komfortabel bruk.

Kaster du mye mat? Du kan spare både penger og plass med smart oppbevaring – ikke minst miljøet. Se her for gode råd på hvordan du enkelt kan unngå å kaste mat.

HOLM skjærebrett

HOLM skjærebrett i plast har en slitesterk gummikant som sørger for at brettet ligger stabilt på bordet. Skjærebrettet har også en saftrille slik at væske ikke renner på benken.

HOLM mandolinjern

Selv profesjonelle kokker legger vekk kniven og tyr til mandolinen når de skal skjære syltynne skiver. Holm mandolinjern brukes først og fremst til å skive harde grønnsaker som fennikel, kål, gulrøtter og andre rotfrukter. De medfølgende julienne-knivene brukes hvis du ønsker tynne staver i stedet for tynne skiver. Holm mandolinjern er enkelt å bruke og enkel å rengjøre, og er et redskap man bør unne seg i et kjøkken.

HOLM ”Krutt fra lommen”

En smaksutvikler har naturligvis sin egen serie med krydderblandinger samt  rapsolje, epleeddik, sauser, ketchup og gløgg. Holms «Krutt fra Lommen” inneholder en blanding av chili, lakrisgranulat, sitron, persille og sort pepper. Krydderblandingen  passer til både kylling, fisk og rødt kjøtt, og er perfekt til å piffe opp dressingen med.

Krydderkvern

KRYDDER: Holm har sin egen serie med krydderblandinger f.eks. «Den småfrekke», «Kvern med kjærlighet», «Den hemmelige» og » Umamix».

Visste du at selv et plettfritt og strøkent kjøkken kan være fullt av bakterier, ofte på steder du ikke var klar over? Her får du tips om hvor hvor du bør være oppmerksom på spredning av bakteriene. 

Holm-serien