<p style="margin:0;padding:0;border:0;position:absolute;"> <img src="https://track.adform.net/Serving/TrackPoint/?pm=795003&amp;ADFPageName=WebsiteName|SectionName|SubSection|PageName&amp;ADFdivider=|" width="1" height="1" alt="">
For å gi deg den beste handleopplevelsen bruker vi cookies i vår nettbutikk.
Les mer

Helt rent med damp

Rengjøring med damp er ganske enkelt rengjøring uten kjemikalier og rengjøringsmidler. Likevel sørger dampens kraft og temperatur for å fjerne bakterier og selv det mest gjenstridige smusset.

Helt rent med damp

Vanlige rengjøringsmetoder begrenser seg ofte til overflaterengjøring. Damp trenger derimot inn i mikroskopiske hull og sprekker mellom skitten og overflaten. På denne måten fjernes til og med den mest inngrodde skitten og smusset. En annen fordel med damp er at bakterier og basiller ikke har mulighet til å spre seg.

Rengjøring med damp er meget effektivt og du slipper å skrubbe eller polere. Var du klar over at du med kun én liter vann kan produsere hele 1700 liter damp? Det er nok til cirka 20 minutter med damprengjøring.

Kärchers Dampvaskere SC3 har mange bruksområder. I tillegg til gode rengjøringsresultater på alle vaskbare flater, gir damp flotte resultater ved stryking og oppfriskning av klær.

Så, opp med dampen, snart er det jul!

LES OGSÅ: Gjør unna julevasken på 60 minutter

Gjør rent til jul med damp