<p style="margin:0;padding:0;border:0;position:absolute;"> <img src="https://track.adform.net/Serving/TrackPoint/?pm=795003&amp;ADFPageName=WebsiteName|SectionName|SubSection|PageName&amp;ADFdivider=|" width="1" height="1" alt="">
For å gi deg den beste handleopplevelsen bruker vi cookies i vår nettbutikk.
Les mer

Experience fra Tefal – Mer erfaring på kjøkkenet

Den nye innovative serien med kvalitetsprodukter Experience fra Tefal er utviklet for å gi deg de beste forutsetningene for et perfekt resultat.

Experience fra Tefal – Mer erfaring på kjøkkenet
TEFAL EXPERIENCE: Kvalitetsprodukter som også er fine å se på.

Experience by Tefal er en komplett serie med gryter og stekepanner av høy kvalitet som på hver sin unike måte kombinerer teknologi, form og materialer for å oppnå best mulig funksjon. Man kan komme langt med erfaring og Experience by Tefal hjelper deg lykkes kjøkkenet. Hvert produkt er nøye tilpasset det du bruker produktet til. Som en ekstra bonus ser hele serien veldig bra ut.

Tefal Experience vant pris for design

PRISVINNER: Serien Experience by Tefal ble med sitt elegante og funksjonelle design mottok den prestisjetunge IF Design Award i 2017.

Experience by Tefal kasserolle

Kasserolle på 3 liter i unik BI-Ply konstruksjon som gir perfekt varmefordeling og 50 % varmedistribusjon til sidene i kasserollen.  Takket være den unike konstruksjonen med aluminium og rustfritt stål som gir perfekt varmefordeling, sørger kasserollen for at maten ikke brenner seg og at sausen holder seg jevn og klumpfri. Det sorte non-stick belegget på utsiden av kjelen gjør det enkelt å tørke vekk søl .

Experience by Tefal gryte

Gryte Tefal Experience

GRYTE 6,9 LITER: Støpt i aluminium med keramisk belegg på innsiden.

Med denne gryten er du garantert mørt og saftig kjøtt, og sprø og gode grønnsaker. Det keramiske belegget sørger for god og jevn varmefordeling. Det smarte kondensasjonslokket sørger for at vannet sirkulerer i gryten slik at saftigheten og næringsstoffene i maten bevares.

Experience by Tefal gryte med damprist

Gryte på 5,6 liter i solid rustfritt stål, med lav vekt og håndtak som sikrer god ergonomi. Innsiden av kjelen er i børstet rustfritt stål, og den tykke bunnen gir svært god varmefordeling og sikrer raskt oppkok. De praktiske hellekantene gjør det enkelt å tømme vannet ut av gryten.

Gryten har en smart damprist som lar deg dampkoke fisk og grønnsaker. Dermed bevares farge, smak og næringsstoffer bedre enn ved vanlig koking. Dampristen har silikonhåndtak som ikke blir varme. Uten dampristen tåler gryten stekeovn opptil 260°C.

SJEKK OGSÅ: Oppskrift på squashpasta med pesto

Experience by Tefal stekepanne & wokpanne

Det slitesterke Titanium NonStick-belegget gjør stekepannen og wokpannen svært motstandsdyktige mot riper og rengjøring svært enkel. Og fordi du ikke trenger smør eller olje blir det mye enklere å lage sunn og fettfattig mat. Begge pannene har Tefals unike Thermo-Spot som skifter farge når temperaturen i bunnen av pannen når 180°C og indikerer at pannen har optimal steketemperatur.

Heat control system gir perfekt resultat på maten

HEAT CONTROL SYSTEM: Hindrer at maten svir seg under matlaging og du får optimal temperatur for best smak.

Heat Control – en funksjon det ikke lukter svidd av

Det unike Heat Control-systemet hindrer at temperaturen i pannen blir høyere enn 230°C. På denne måten unngår du at pannen overopphetes og maten svir seg, men kan være trygg på et perfekt stekeresultat. NB! Selv om Experience by Tefal kan brukes på alle typer koketopper, virker Heat Control-systemet kun på induksjon.

LES OGSÅ: Hva kan du sette i mikroen?

Experience by Tefal

Andre produkter fra Tefal

Gode kjøkkenredskaper