<p style="margin:0;padding:0;border:0;position:absolute;"> <img src="https://track.adform.net/Serving/TrackPoint/?pm=795003&amp;ADFPageName=WebsiteName|SectionName|SubSection|PageName&amp;ADFdivider=|" width="1" height="1" alt="">
For å gi deg den beste handleopplevelsen bruker vi cookies i vår nettbutikk.
Les mer

Alt du trenger for å dekke det perfekte julebordet

Med servise og stilfullt tilbehør fra erik bagger a/s kan du dekke julebordet like fint til alle måltider gjennom hele den stemningsfylte desember måneden.

Alt du trenger for å dekke det perfekte julebordet
Dekk det klassiske røde julebordet med stilfull design fra erik bagger a/s

Snart er julen her. Huset skal vaskes, rommene skal pyntes og julebordet skal dekkes. Med riktig servise kan du være sikker på at du får dekket et like fint julebord, til alle tilstelninger, gjennom hele desember. Med de utvalgte produktene fra erik bagger a/s kan du også være sikker på at ingen vil mangle noe rundt bordet.

Encore servise som skaper en harmonisk oppdekning

 

Encore serviset, designet av eb design team, er perfekt når du vil dekke bordet på en flott og harmonisk måte. Designet er enkelt, stilrent og tidløst og egner seg godt til alle former for tilstelninger, uansett om det er hverdag eller julefest.

 

Det hvite porselenserviset har et delikat mønster med et organisk og dekorativt «touch». Encore middagstallerken er 27 cm i diameter og en perfekt serveringsflate til alle former for julemat. For retter som gjør seg best i en dypere tallerkenen, som den tradisjonelle julegrøten eller varme supper er Encore dyp tallerken et riktig alternativ.

Seriens mindre Encore skåler er minimalistiske og perfekt for mindre porsjoner grøt, supper eller salater. Skålene er også et ypperlig tilskudd til julebordet ved servering av tapas og andre småretter, eller til snacks og godteri. Som prikken over i-en kan julebordet, etter at hovedretten er dekket av, dekkes med Encore kaffekopper og matchende Encore dessert tallerkener. Da får desserten den serveringen den fortjener.

Encore serviset, designet av eb design team, er perfekt når du vil dekke julebordet på en flott og harmonisk måte. Designet er enkelt, stilrent og tidløst.

Encore serviset, designet av eb design team, er perfekt når du vil dekke julebordet på en flott og harmonisk måte. Designet er enkelt, stilrent og tidløst.

 

Elegant vannkanne, tørkerullholder og brødkurv i rustfritt stål

 

Ved siden av serviset til julebordet er det viktig å dekke bordet med det nødvendige tilbehøret som måltidene krever. Vannkannen Chill, fra erik bagger a/s, i rustfritt stål er like anvendelig til fest som til hverdag. Kannen rommer 1,8 liter og er både dekorativ på bordet, enkel å helle fra og lett å rengjøre.

 

Den elegante kjøkkenrullholderen fra erik bagger a/s, kommer også i et enkelt og stilrent design i rustfritt stål, og passer like godt på spisebordet som den gjør på kjøkkenbenken.

 

Ved servering av brød eller rundstykker til frokost eller julelunsj, er det hyggelig å servere dette i en skikkelig brødkurv. Med nybakte rundstykker i den flotte brødkurven designet av Marlene Brønnum, får frokosten en helt egen stemning. Den polerte skålen er laget i høyglanspolert rustfritt stål. Det følger med både et hvitt og et sort trekk, men skålen kan vel så gjerne brukes uten trekk dersom det er ønskelig. Det utskiftbare bomullstrekket kan vaskes på 30 grader.

 

Nydelige skjærebrett i eksklusiv teak

For oppskjæring av brød eller nybakte rundstykker til julefrokosten står erik bagger a/s også bak et flott skjærebrett. Core teak skjærebrett er fremstilt i FSC sertifisert teak. Dette er et skjærebrett som er designet for både daglig bruk i kjøkkenet og til servering på bordet. Den eksklusive tresorten teak gir skjærebrettet flotte fargespill og nyanser. Over tid vil skjærebrettet få en naturlig patina som bare gjør produktet enda finere. Skjærebrettet har også en praktisk saftrille til oppsamling av kjøttsaft når du skal skjære den store steken.
Med god håndvask og vedlikehold med litt matolje vil dette skjærebrettet bare bli finere og finere med tiden.

 

Har du lyst til å imponere gjestene dine på julebordet i år? Prøv ribbe med en ny vri. Årets kokk, Christian André Pettersen viser deg hvordan.

 

Relaterte produkter