<p style="margin:0;padding:0;border:0;position:absolute;"> <img src="https://track.adform.net/Serving/TrackPoint/?pm=795003&amp;ADFPageName=WebsiteName|SectionName|SubSection|PageName&amp;ADFdivider=|" width="1" height="1" alt="">
For å gi deg den beste handleopplevelsen bruker vi cookies i vår nettbutikk.
Les mer

Dekke bord til jul med Halvor Bakke

Dekk et lekkert julebord uten å bruke de klassiske røde elementene og nissene! Halvor Bakke dekker et litt annerledes, men fantastisk bord inspirert av naturen.

Dekke bord til jul med Halvor Bakke

Et litt annerledes julebord

Dekke bord til jul? Om det er din tur i år til å invitere til julebord, julemiddag eller selveste juleaften i år har vi de beste tipsene fra selveste Halvor Bakke til deg. Halvor er lidenskapelig opptatt av interiør og av å skape god stemning, også ved middagsbordet! Alle dekker julebordene sine forskjellig og her finnes det ikke noe rett og galt. Å dekke bord til jul skal være hyggelig og gi rom for at du skal sette ditt personlige preg på julebordet. Halvor har invitert oss hjem til seg og vist oss hvordan han dekker et litt annerledes, sort og røft julebord.

Mørkt, men lunt

Halvor har virkelig falt for det lekre og litt røffe serviset fra Bitz. Dette er mørke steintallerkener i flere farger og fasonger og de passer utmerket å bruke til festbordet. For å skape litt kontraster dekker vi på med messing bestikk i matt gull. Dette bestikket er veldig populært og er å finne på manges ønskelister til jul i år. For å lyse opp det mørke bordet tenner vi godt med levende lys. Her kan du velge selv hvilke lysholdere du vil bruke, men telysholdere er lave nok til slik at alle gjestene kan holde øyekontakt over bordet gjennom kvelden. Levende lys skaper en lun og varm atmosfære – perfekt til mørke julekvelder. Helt til slutt pynter vi bordet med  hjemmelaget julepyntTa frem det du har liggende eller se hvordan du kan lage eikenøtter i gull slik som Halvor bruker her.

Juletips! Bruk juletrepynt som serviettholder. Tre over en lekker julekule, engel eller nisse over servietten.  Serviettholderen kan også gis bort som en liten gjestegave, et koselig minne fra kvelden dere tilbringer sammen.

Relaterte produkter