<p style="margin:0;padding:0;border:0;position:absolute;"> <img src="https://track.adform.net/Serving/TrackPoint/?pm=795003&amp;ADFPageName=WebsiteName|SectionName|SubSection|PageName&amp;ADFdivider=|" width="1" height="1" alt="">
For å gi deg den beste handleopplevelsen bruker vi cookies i vår nettbutikk.
Les mer

Blender-guide: Finn den rette for deg

Med en kraftig og varmebestandig blender fra Wilfa kan du enkelt lage sauser, barnemat, smoothier eller supper på daglig basis. Det finnes imidlertid enkelte blendere som egner seg best for tilberedelse av kalde eller varme retter.

Blender-guide: Finn den rette for deg

En god blender kan brukes til så mangt. Uansett om du skal lage en kald og frisk smoothie, eller en varm og fyldig suppe, vil en riktig blender sørge for et flott resultat. Her er en rask blender-guide som gir eksempler på tre effektive kvalitetsblendere som takler alle hverdagsoppgaver og er enkle å rengjøre. Samtidig skiller de seg fra hverandre på enkelte bruksområder.

Få riktig konsistens på smoothien

Wilfa blender  BL-1000S er en kraftig blender i rustfritt stål med en glassbeholder på 1,5 liter. De spesialdesignede knivene gjør at den enkelt knuser is og frossen frukt. Wilfa Blender BL-1000S er således et godt alternativ for alle som elsker å lage smoothie.

Påfyllingslokket gjør det enkelt å fylle på ingredienser mens blenderen kjører, dersom du skulle se at smoothien blir litt for tynn. En annen praktisk egenskap ved denne blenderen er den justerbare hastighetskontrollen med pulsfunksjon, og tilhørende kraftige motor på 1000 watt.

Det elegante og kompakte designet gjør at den verken tar for mye plass i skapet eller stående på kjøkkenbenken.

En god blender kan brukes til så mangt. En kald, frisk smoothie eller en varm og fyldig suppe. En blender-guide vil hjelpe deg finne rett blender for deg.

En god blender kan brukes til så mangt. En kald, frisk smoothie eller en varm og fyldig suppe. En blender-guide vil hjelpe deg finne rett blender for deg.

Kraftigere motor gir raskere resultat

Om du bruker blender på en daglig basis kan det være lurt å oppgradere til en blender med raskere motor, som Wilfa Blender BL-1800, som vil gi et enda raskere resultat.

Wilfa BL-1800 har en kraftig motor på 1800 watt og er enkel å bruke med de forhåndsinnstilte programmene for isknusing, smoothie og eget rengjøringsprogram. Målestrekene på glassbeholderen gjør at du enkelt kan se hvor mye du skal fylle på med, inntil grensen på 1,8 liter.

Også denne blenderen har avtagbart lokk som gjør det enkelt å fylle på mer ingredienser etter hvert som programmet kjører. De smarte gummiføttene på blenderen gjør at den står støtt på benken selv ved full hastighet. 

 

Powerfuel-blenderen varmer opp suppen til ønsket temperatur

Det finnes blendere som er spesialdesignet for varmt innhold, som Blender 1200W Power fuel. Powerfuel-blenderen fra Wilfa er utstyrt med uknuselig tritan-plastmugge som tåler

temperaturer bortimot 100 grader. I tillegg varmer blenderen opp innholdet til ønsket temperatur ved at rotasjonen gir fra seg varme. Blenderen egner seg dermed perfekt for å lage suppe.

Grunnet den kraftige ProGrade motoren på 1200 watt kan Wilfa Powerfuel fint kjøre i 10 minutter med 22000 omdreininger per minutt, som er mer enn en blender til hjemmebruk vanligvis kan.

De tre forhåndsinnstilte programmene, inkludert puls, gjør at du enkelt kan velge om innholdet skal varmes opp eller ikke. Du får også lokk med åpning og 10 års garanti på motoren. 

 

Oppskrift Jordskokksuppe med skinke og persilleolje

Om du er på utkikk etter en god oppskrift på jordskokksuppe er denne oppskriften for 4 personer virkelig å anbefale. Med hjelp av Wilfa Powerfuel blenderen kan du enkelt mikse og varme opp suppen til ønsket temperatur.

Eventuelt kan du med Wilfa blender BL-1000S eller Wilfa Blender BL-1800 varme opp suppen i en kjele, etter at suppen er ferdig mikset, og smake til med salt, pepper og sitronsaft.

I tillegg til Powerfuel trenger du en kjele for å koke opp jordskokkene før de går i blenderen, og en stekepanne for å steke de strimlete skinkeskivene.

Ingredienser

 • 10-12 jordskokk
 • 1 liter vann
 • 1 dl melk
 • 1 sitron
 • 2-3 ss meierismør
 • Salt og pepper
 • 100 g spekeskinke

Slik gjør du:

 1. Skrell jordskokkene og legg dem underveis i vann slik at du unngår at de blir brune.
 2. Skyll av og legg dem tilbake i kjelen.
 3. Hell i vann og melk. Kok opp og la det koke til jordskokkene er møre. Avkjøl til ca. 50 grader.
 4. Ha i strimlet skinkeskiver i en stekepanne og stek dem til de blir sprø og lettere gylne. Legg til side.
 5. Hell fra kjelen over i blenderen sammen med smør og kjør til en jevn suppe, til du får ønsket temperatur.

Ingredienser til persilleolje

 • En god neve bladpersille
 • ½ fedd hvitløk
 • 1 dl. Olivenolje
 • 1 klype salt

Slik gjør du:

 1. Ha alt i blenderen og kjør til en jevn olje.

Til slutt gjenstår det bare å servere den varme suppe med sprøstekte biter av spekeskinke og dråper av persilleolje.