For å gi deg den beste handleopplevelsen bruker vi cookies i vår nettbutikk.
Les mer

TRISTAR VIFTETÅRN 76CM MED TIMER

Se alt fra TRISTAR

Betal nå, senere eller del opp. Les mer.

599,-

Utsolgt på nettlager

Se hvor raskt du kan få varen

Logg inn for å legge i ønskeliste

Den kompakte og stilige Tristar-tårnviften passer sømløst inn i ethvert interiør og gir deg en forfriskende luftstrøm de varme sommerdagene. Tårnviften er spesielt egnet for bruk på soverommet på grunn av tidsurfunksjonen som automatisk slår av viften. Takket være den slanke designen tar ikke tårnviften mye plass, slik at den enkelt kan plasseres rundt hele hjemmet.

Justerbar luftstrøm for ethvert øyeblikk
Tristar-tårnviften har luftventiler på tre av sidene, så det blåser ikke bare luften foran, men i alle retninger. Den har et oscillerende område på 75 grader, slik at du kan kjøle et helt rom med viften. Du kan enkelt velge en av de tre luftstrøminnstillingene ved å bruke dreiebryteren på toppen. På denne måten kan du stille inn riktig mengde luftstrøm, slik at det er mest behagelig for deg og dine omgivelser.

Lett å bruke
Du vil aldri glemme å slå av viften takket være timerfunksjonen på Tristar-tårnviften. Timeren har en rekkevidde fra 20 til 120 minutter. Du kan enkelt flytte tårnviften med det integrerte håndtaket, slik at du kan flytte den til ethvert rom.