For å gi deg den beste handleopplevelsen bruker vi cookies i vår nettbutikk.
Les mer

ELECTROLUX STØVSUGER PURE SPACE TEAL D8.2 PD82-4ST

Se alt fra ELECTROLUX
55% resirkulert materiale
Den mest stillegående støvsugeren i Norge*

Betal nå, senere eller del opp. Les mer.

2 299,-

50+ På nettlager
Sendes i dag!

Se hvor raskt du kan få varen

Logg inn for å legge i ønskeliste

støvsugerpose 1800 varenr 58004614

Kraftig og intelligent støvsuging, som aldri før. Den avanserte SmartMode-teknologien registrerer den aktuelle gulvtypen og justerer automatisk effekten slik at støvsugingen skifter problemfritt fra gulv til teppe for optimale resultater. Opplev en fredfull rengjøring med PureSound System. Den mest stillegående støvsugeren* i Norge, bare 57 dB (A) Støvsug uten å forstyrre folk rundt deg.

Det helt nye designet på OneGo Power Clean-munnstykket gir en overlegen oppsuging av alle partikler, store eller små, uansett gulvtype. Formet for å rengjøre gulvene i én, jevn bevegelse. Vår innstilling til planeten vår er basert på bærekraft. Derfor har vi laget en støvsuger av 55% resirkulert materiale. Uten å kompromittere kvaliteten er PURE D8.2 det bærekraftige valget. Løft støvsugeren komfortabelt opp med det spesialdesignede bærehåndtaket. Det er plassert i midten slik at vekten blir fordelt likt.

*Målt i henhold til (EU) regulering No 666/2013 av 8.juli 2013 &IEC 60704 - 57 dB (A) på teppe og 70 dB (A) på hardt gulv.