BOKHARI HANDLENETT 38X40X15CM I 100% RESIRKULERT BOMULL

Se alt fra BOKHARI
29,50
Selges ikke fra nettlager

Velg butikk. Hent og betal varen etter to timer.

× Reservasjonen gjelder i 3 virkedager.
Lukk

  Takk for din reservasjon!

  Du vil bli varslet på SMS og e-post når bestillingen er klar til henting hos .

  × Reservasjonen gjelder i 3 virkedager.

  Lukk

  Noe gikk galt...

  Det gikk desverre ikke an å reservere produktet akkurat nå, vennligst prøv igjen.

  Velg ønskeliste

  Lukk
  Logg inn for å legge i ønskeliste

  ** Første tilgjengelige leveringsdato kan variere basert på ditt postnummer

  Produktinformasjon

  Bokhari handlenett er laget i 100% resirkulert bomull. Nettene bidrar til å sikre utdanningen til 700 jenter og gutter ved LAMS-skolen i Pakistan. 125 gram pr kvm

  I pose og sekk - bærenett som gir skolegang

  Tekstilfabrikken og veveriet Bokhari i Pakistan produserer håndlagde og resirkulerte kvalitetsprodukter. Gjennom Bokhari skapes meningsfylt og trygt arbeid for kvinner og menn - og utdanningsmuligheter og fremtidshåp for barn.

  Bokhari, som ligger i landsbyen Sultan Town, i utkanten av million- og tekstilbyen Faisalabad, ble startet opp i 1989 av norsk-pakistaneren Yawar Bokhari som var bosatt på Lillehammer. Inspirert av den norske fillerya, ble det vevd ryer og tepper de første årene. Etterhvert utviklet assortimentet seg og det kom flere produkter til.

  I 2014 tok sønnen Amar Bokhari over ledelsen av bedriften og i samarbeid med den norske designeren Runa Klock utvikles nye, spennende produkter som bygger på tradisjoner med et moderne utrykk. Fokuset har alltid vært å bruke resirkulerte materialer, og gi disse et nytt liv med et spennende uttrykk. Fabrikken og veveriet har, siden oppstarten midt på 1980-tallet, de siste årene gjennomgått en total restrukturering for å kunne bedre møte dagens strenge krav til sikkerhet, effektivitet og kvalitet, og har oppnådd en rekke miljøsertifiseringer som bevis på dette.

  I dag ansetter fabrikken og veveriet flere hundre kvinner og menn som vever, strikker, hekler og syr. Som landsbyens hjørnesteinsbedrift, er Bokhari spesielt viktig da det bidrar til å finansiere driften av landsbyens eneste skole, LAMS-skolen.

  LAMS-skolen ble etablert av Bokhari i 1996 for å kunne tilby de ansattes barn gratis skolegang, og har etter hvert utvidet til også å kunne tilby skolegang til andre barn. Siden oppstarten har tusenvis av jenter og gutter fått anledning til å gå på skolen, og med det bygge en fremtid for seg selv og sine familier. I det elevene er ferdig med videregående ved LAMS tilbys de stipend til å kunne fortsette på videre studier på universitetsnivå.

  Bærenettene fra Bokhari som du finner hos Jernia er laget av 100% resirkulert bomull, og bidrar til å drive og videreutvikle LAMS-skolen. De fleste ansatte ved Bokhari fabrikken og veveriet har barn som går på skolen, som i dag tilbyr førskole, grunnskole og videregående skole til nærmere 700 elever, de fleste jenter. Jernia er stolte av å kunne samarbeide med Bokhari, og dermed bidra til at hundrevis av jenter og gutter ved LAMS-skolen får den utdanningen de har rett til.

  Vil du lese mer om Bokhari og LAMS?

  BOKHARI – Et produkt, en fremtid www.bokhari.no og www.facebook.com/bokhari.no

  LAMS – En skole, en fremtid www.lams.no og www.facebook.com/lams1996

   

  Produsent
  Varenummer

  58017983

  EAN

  7024990018398

  Produsentens Varenummer

  NET 38X40X15

  Teknisk informasjon

  Materiale RESIRKULERT BOMULL

  Snittvurdering basert på    Produktanmeldelser