DOORMAN L3 ALL INCLUSIVE CHROM

YALE DOORMAN L3 ELEKTRONISK SMARTLÅS KROM

Se alt fra YALE
Nøkkelfri adgang
Lås eller lås opp døren uansett hvor du befinner deg
Innebygget ringeklokke

Betal nå, senere eller del opp. Les mer.

Legg til praktiske tilvalg

1 498,-

Kjøp produktet
5 999,-

6 På nettlager
Sendes i dag!

Se hvor raskt du kan få varen

Logg inn for å legge i ønskeliste

Yale Doorman L3 Smartlås

Gjør døren din smartere med en nøkkelfri dørlås som er utviklet for å gjøre livet ditt tryggere og enklere.

Yale Doorman L3 har fått et tidsriktig og pent design. Låsen har blitt mindre i størrelsen og særlig på innsiden har låsen blitt vesentlig mindre. Sistnevnte er ikke bare av estetiske grunner, men muliggjør faktisk at Doorman L3 egner seg mye bedre for montasje på doble dører og klimadører. Noe som virkelig løfter kvalitetsfølelsen, er de nye overflatene Doorman L3 blir levert i. Du kan velge mellom polert krom, børstet stål eller pulverlakkert matt sort overflate. Dette er overflater som gir et eksklusivt preg på døren. Yale Doorman kan installeres på de fleste standardformat dører, uavhengig om de er venstre- eller høyrehengte. Du trenger kun å bytte ut din nåværende lås og dørhåndtak.
Lås opp døren med en unik kode eller med nøkkelbrikke, alternativt kan du kombinerer kode med nøkkelbrikke, for enda høyere sikkerhet. Opptil 10 unike brukerkoder og 10 nøkkelbrikker kan brukes på låsen, slik at hvert familiemedlem kan ha sin egen.

Doorman L3 smartlås er vår sikreste smartlås som du kan låse og låse opp uansett hvor du er. Her får du nøkkelfri adgang, automatisk opplåsing og låsing når du kommer og går. Du kan se hvem som kommer, når de kommer, samt gi besøkende virtuelle nøkler – og hvis du lurer på om du glemte å låse døren, kan du enkelt sjekke det.

Alt dette kan du gjøre ved hjelp av Yale Access-appen. Med denne appen og en smarttelefon kan du sikre, overvåke og kontrollere adgang til hjemmet ditt, uansett hvor du er.

Nå kan du også koble din Doorman L3 smartlås til populære smarthjemsystemer, taleassistenter eller plattformer for ferieboligutleie for enkel kontroll og adgangsstyring. Dørlåsen er kompatibel med både Google Assistans og Amazon Alexa, samt tjenester som IFTTT, Philips Hue og Airbnb.

Doorman L3 har til og med innebygget ringeklokke. Når noen ringer på døren vil dørlåsen gi et lydsignal på innsiden av døren, samt i Yale Access-appen, for alle enheter som er koblet opp mot låsen. Det vil si at du kan få beskjed om noen har ringt på døren, mens du er borte.

Med Yales 180 års erfaring fra sikkerhetsbransjen kan du føle deg trygg og beskytte alt du har kjært.