FIREOUT24 RØYKVARSLER OPTISK 2STK

Se alt fra FIREOUT24
  • Kan seriekobles med opptil 24 enheter totalt
399,-
 
Få varen i dag hvis du bestiller før kl , på postnummer Få varen levert hvis du bestiller før kl , på postnummer Levert hjem til deg på , til postnummer Leveres innen 2 til 4 virkedager for postnummer Levering i dag? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Levering i morgen? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Levering på ? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Endre postnummer

Velg ønskeliste

Logg inn for å legge i ønskeliste

** Første tilgjengelige leveringsdato kan variere basert på ditt postnummer

Produktinformasjon

FIREOUT24 RØYKVARSLER OPTISK 2PK

Røykvarsler av optisk type som kan seriekobles med opptil 24 enheter totalt. Frekvens 433Hz. Batteriere er inkludert. (3stk AA og 1 stk 9V). Optiske røykvarslere er den desidert mest solgte typen i markedet nå.

Optiske røykvarslere fungerer gjennom at varsleren "ser" røyken og gir lyd. Varsleren er som et lystett kammer/rom som slipper inn luft. Et infrarødt lys sendes ut i dette rommet/kammeret hvert 10 sekund. Hvis det er røykpartikler i luften vil lyset reflekteres inn til en detektor og alarmen går.

NB! Varsleren er sårbar for kondens (temp.svingninger) og stråling fra f.eks. rutere. D.v.s. Ikke plasser røykvarsleren rett over en ruter eller f. eks. over et vindu eller dør som brukes til lufting. etc.

En røykvarsler har en livslengde på 7-10 år og bør deretter skiftes. Husk å støvsuge røykvarsleren for støv en gang i året, bytt samtidig batteri. Tips! Gjør dette på røykvarslerens dag 1. desember.

Se bruksanvisning her. 

Produsent

Varenummer

58015808

EAN

7024990015601

Produsentens Varenummer

LM-101LC

** Første tilgjengelige leveringsdato kan variere basert på ditt postnummer

Teknisk informasjon

Farge Hvit
Type Optisk
Ant/forp. 2stk

FINN INSPIRASJON OG TIPS

SE ALLE INSPIRASJON OG TIPS

Snittvurdering basert på    Produktanmeldelser