GARDENA VEGGSLANGEBOKS AUTO ROLL-UP 25M

Se alt fra GARDENA
AUTOMATISK ROLL-UP
  • Komplett sett
  • For mellomstore hager
  • Kvalitetsslange 13 mm (1/2")
  • Kan svinges på veggen med 180°
  • Automatisk oppkveiling uten vridning
1 599,-

Velg ønskeliste

Logg inn for å legge i ønskeliste

** Første tilgjengelige leveringsdato kan variere basert på ditt postnummer

Produktinformasjon

Heng hageslangen på vegg med Gardena Comfort veggmontert slangeboks. Slangeboksen leveres med 25 meter hageslange, kan svinges 180° og har automatisk oppkveiling. Dette gir enkel og praktisk håndtering.

Denne veggmonterte slangeboksen fra Gardena leveres komplett. Hageslangen som medfølger er av høy kvalitet. Den er 25 meter lang og har diameter på 13 mm (½’’), og sikrer høy vannstrøm.  En 2 meter lang tilkoblingsslange, et trinnløst regulerbart sprøytemunnstykke samt nødvendige originale Gardena systemkoblinger følger også med.

Med et kort rykk i hageslangen når du er ferdig starter oppkveilingen. En intergrert stålfjær som er spesialtilpasset hageslangen sørger for jevn og kraftig oppkveiling. Hageslangen vil automatisk kveiles inn i boksen uten at du trenger å sveive. En integrert slangefører hindrer at slangen vrir eller floker seg. Unngå drypp fra hageslangen ved å sette tilkoblingsslangen til dryppstopperen. Om vinteren kan slangeboksen løftes i det ergonomiske håndtaket, og enkelt fjernes fra veggbraketten for frostsikker oppbevaring.
Veggbrakett samt skruer og veggplugger følger med. 

 

Produsent
Varenummer

11737931

EAN

4078500802307

Produsentens Varenummer

967169401

FINN INSPIRASJON OG TIPS

SE ALLE INSPIRASJON OG TIPS

Snittvurdering basert på    Produktanmeldelser