Hent i butikk? - Se våre utleveringspunkt i nedstengte områder

BOSCH HEKKSAKS UNIVERSAL 50 420W

Se alt fra BOSCH
1 799,-
 
Få varen i dag hvis du bestiller før kl , på postnummer Få varen levert hvis du bestiller før kl , på postnummer Levert hjem til deg på , til postnummer Leveres innen 2 til 4 virkedager for postnummer Levering i dag? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Levering i morgen? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Levering på ? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Endre postnummer

Velg ønskeliste

Logg inn for å legge i ønskeliste

** Første tilgjengelige leveringsdato kan variere basert på ditt postnummer

Produktinformasjon

Universal Hedgecut 50 er både effektiv og støysvak. Med høyytelsesmotor, kraftfull klipping og ProSilence lyddempingsteknologi sørger den for imponerende resultater på mellomstore hekker, samtidig som den er 80 % stillere enn de ledende hekklipperne våre. 

Den nettdrevne Universal Hedgecut 50 er perfekt til problemfri, støysvak klipping av mellomstore hekker. ProSilence-huset med støyreduksjon til 91 dB inneholder en energieffektiv 480-watts motor. Den er kraftfull, har redusert energiforbruk og er 80 % stillere enn våre ledende hekklippere. De laserskårne, diamantslipte knivene på 50 cm med tannavstand på 26 mm skjærer uten problemer opptil 26 mm tykke greiner, for rask klipping og imponerende resultater. Denne hekklipperen er perfekt til klipping av hekker av nåletre, liguster/buksbom, hagtorn og krossved. 

Tekniske spesifikasjoner: 

  • Knivlengde: 50 mm  
  • Motoreffekt: 480 W Slagtall på tomgang: 3400 slag/min  
  • Tannåpning: 26 mm
Produsent
Varenummer

58019929

EAN

3165140940535

Produsentens Varenummer

06008C0500

** Første tilgjengelige leveringsdato kan variere basert på ditt postnummer

Snittvurdering basert på    Produktanmeldelser