AVA HØYTRYKKSPYLER MASTER P80 LARGE BUNDLE

Se alt fra AVA
Inkl. skumkanon verdi 399kr
 • Norsk designet
 • Maks vannmengde 600 l/t
 • Maks trykk 160 bar
4 999,-
 
Få varen i dag hvis du bestiller før kl , på postnummer Få varen levert hvis du bestiller før kl , på postnummer Levert hjem til deg på , til postnummer Leveres innen 2 til 4 virkedager for postnummer Levering i dag? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Levering i morgen? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Levering på ? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Endre postnummer

Velg ønskeliste

Logg inn for å legge i ønskeliste

** Første tilgjengelige leveringsdato kan variere basert på ditt postnummer

Produktinformasjon

AVA P80 Master er en innovativ norsk-designet høytrykksspyler og den kraftigste maskinen i Master serien. "Helt rått" var kommentaren til TEK.no da de testet denne maskinen(les testen her 10.05.18). Utstyrt med uttrekkbar støtte og «follow-me» trommel er det den mest stabile høytrykksspyleren på markedet i dag. Høytrykkslangen er en fleksibel, stålforsterket proffslange som er svært smidig å jobbe med. Spyleren leveres ferdig montert med høytrykkspistol, prisvinnende zoomlanse, turbodyse, variodyse, 15 graders fastdyse, og skumkanon. P80 Master har også oppbevaring på maskinen for lanse, såpeflaske, dyser og pistol.

"Follow me" trommel:

AVA Master høytrykksspylere er de eneste maskinene på markedet med «follow-me» trommel. Dette er en innovativ trommel som følger din plassering. Trommelen kan dreie 45° til hver side, noe som øker stabiliteten på spyleren, når slangen trekkes ut. Trommelen kan også låses i en permanent posisjon. Slangeguiden i aluminium sørger for enkel innrulling av slangen etter bruk.

Stålforsterket slange:

AVA P80 Master blir levert med en 10 meter profesjonell stålarmert høytrykksslange. Dette er en myk og fleksibel slange som hindrer krøll og knekk og er en fryd å jobbe med.

Håndtak:

AVA sin Master serie er utstyrt med to håndtak. Teleskophåndtaket brukes når man triller spyleren på fast underlag. Når spyleren er i bruk fungere det som en verktøysholder. På maskinens bakside finner man enda et håndtak, dette er praktisk å bruke hvis man skal bære maskinen i trapper eller løfte den inn bagasjerommet på en bil.

Pumpe med 4 stempler:

Pumpene som sitter i Master serien er firesylindrede pumper. I motsetning til tradisjonelle pumper med tre stempler, gir AVAs pumper en jevnere gange og bedre kraftfordeling – noe som er med på å øke vannmengden og gir øket levetid på stempler og ventiler.

Zoomlanse:

AVA Zoomlanse er den eneste lansen på markedet med justerbar lengde. Lengdejusteringen gjør det lettere å jobbe mer ergonomisk riktig samtidig som man får en optimal avstand til vaskeflaten. AVA mottok Red Dot Award: Product Design 2018, for vår zoomlanse på grunn av brukervennligheten og design.

Skumkanon:

AVA skumkanon lager det perfekte skummet. Ved å blande sammen luft, såpe og vann, dannes et tykt skum som henger lenge, selv på vertikale flater. Fordelen av dette er at det øker virketiden såpen har på overflaten samt at man lett ser hvilke områder som er påført såpe. AVA skumkanon er den eneste på markedet med 1-20% justering av blandingen. Kjemikalier som krever høy konsentrasjon, for eksempel algefjerner, kan derfor bli påført med denne skumkanonen. De fleste såpeflasker kan festes direkte på denne skumkanonen.

Medfølger i esken:

 •     Kort semiproff pistol med hurtigkobling både for slange og lanser/tilbehør
 •     Zoomlanse som muliggjør arbeidsavstand på 80 til 125 cm fra pistol til dyse
 •     10 meter stålarmert semiproff slange

Omfattende dysepakke:

 •     Høyeffektiv turbodyse
 •     Høyeffektiv flatstråledyse med 15graders spredning
 •     Skånsom dyse som kombinerer en 20 grader og en 60 graders dyse.

Tekniske spesifikasjoner:

 •     2.800 watt
 •     160 bar maks trykk
 •     600 liter/time
 •     maks vannmengde
 •     80 m2/time vaskekapasitet
 •     4 stemplet metallpumpe
 •     10 meter stålarmert semiproff slange
 •     Vekt: 29kg


PS! Du må ha 16ampere sikring

Produsent
Varenummer

58020757

EAN

7072110555636

Produsentens Varenummer

10-100-157

** Første tilgjengelige leveringsdato kan variere basert på ditt postnummer

FINN INSPIRASJON OG TIPS

SE ALLE INSPIRASJON OG TIPS

Snittvurdering basert på    Produktanmeldelser