For å gi deg den beste handleopplevelsen bruker vi cookies i vår nettbutikk.
Les mer

AVA HØYTRYKKSPYLER EVOLUTION P70 LARGE BUNDLE

Se alt fra AVA
Norsk designet
20 års Garantiordning
2400 Watt
4-sylindret metall pumpe
Utstyrspakke medfølger

Betal nå, senere eller del opp. Les mer.

3 999,-

Utsolgt på nettlager

Se hvor raskt du kan få varen

Logg inn for å legge i ønskeliste

Your solid workmate - power at your fingertips. AVA Evolution er bygget basert på tilbakemeldinger fra kunder, og AVA teamets lange erfaring.

AVA Evolution har en stødig støtte i front som sørger for at maskinen står stabilt mens du bruker den, slik at du slipper å være redd for at den skal velte. Kombinert med AVAs “follow-me”-trommel så blir maskinen tilnærmet veltesikker. Høytrykkslangen er en fleksibel, stålarmert proffslange som er smidig slik at man unngå kveiling.

Dette medfølger i pakken:

 • Zero-Force høytrykkpistol
 • Vannfilter aluminium
 • Turbodyse
 • Variodyse 20°/60°
 • Zoomlanse
 • 8 meter stålarmert slange
 • Basic skumkanon

«Follow-Me» Trommel og frontstøtte:
AVA har utviklet den unike «follow-me» trommelen som lar deg dreie trommelen inntil 45 grader til hver side samtidig som du enkelt kan trekke ut slangen eller sveive den inn. Trommelinnfestingen er sterk, og bygget for å opprettholde sabilitenten og holde vekten av opptil 20 meter med slange. Frontstøtten bidrar til at maskinen står godt plantet under bruk.

Stålforsterket slange:
AVA Evolution P70 leveres med 8 meter profesjonell stålarmert høytrykksslange. Slangen er myk og fleksibel slik at du unngår krøll og knekk. Denne slangen er en ren fryd å jobbe med.

Smarte lagringsalternativer og håndtak:
AVA Evolution er utstyrt med to håndtak. Det toppmonterte håndtaket fungerer som verktøysoppheng og har god arbeidsflate som gjør det lett å trekke spyleren etter seg.

På spylerens front finner man enda et håndtak som er ideelt å bruke om man skal bære maskinen opp trapper, eller løfte den inn i bagasjerommet på en bil.

Kraftig og robust 4-stemplet pumpe:
Pumpen som sitter i Evolution serien, er firesylindret. I motsetning til tradisjonelle pumper med tre stempler, gir denne pumpen en jevn gange og bedre kraftfordeling – noe som bidrar til økt vannmengde og lengre levetid på stempler og ventiler.

Enkel bytting av tilbehør:
Alt AVA-tilbehør har et bajonettsystem som gjør det enkelt å bytte mellom tilbehør. På enden av Zero-Force pistolen og Zoomlansen så finner du en låsering som sørger for at tilbehøret sitter fast under bruk.

Zoomlanse:
AVA Zoomlanse lar deg justere lengden på lansen på en unik måte. Her kan du enkelt justere lansen mellom 63 cm og 96 cm, slik at du kan vaske både høyt og lavt uten problemer. Lengdejusteringen gjør det lettere å jobbe mer ergonomisk riktig samtidig som man får en optimal avstand til vaskeflaten.

I 2018 mottok AVA Red Dot Award: Product Design for brukervennlighet og design på zoomlansen.

  Tekniske spesifikasjoner

  • Trykk: 150 bar (maks)
  • Vann: 540 liter per time (maks)
  • Effekt: 2400 watt
  • Slange: 8 meter stålforsterket
  • Vekt (kun maskin): 22,3 kg

  Evolution serien kommer med 20 års garantiordning. Det eneste AVA krever av deg er at du utfører en enkel service på maskinen hvert femte år. Husk at du må registrere spyleren hos AVA for å få utbytte av garantien.