STIGA GRESSKLIPPER SLM 540 AE (FULL SET)

Se alt fra STIGA
3 999,-
 
Få varen i dag hvis du bestiller før kl , på postnummer Få varen levert hvis du bestiller før kl , på postnummer Levert hjem til deg på , til postnummer Leveres innen 2 til 4 virkedager for postnummer Levering i dag? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Levering i morgen? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Levering på ? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Endre postnummer

Velg ønskeliste

Logg inn for å legge i ønskeliste

** Første tilgjengelige leveringsdato kan variere basert på ditt postnummer

Produktinformasjon

Denne batteridrevne gressklipperen med 48 V-batteri har en kraftig og robust konstruksjon, men er samtidig lett og kompakt, og imponerer med sin ytelse, holdbarhet og brukervennlighet.

SLM 540 AE har en arbeidsbredde på 38 cm og er ekstremt lett å håndtere på grunn av den lave vekten. den reduserte vekten og størrelsen gjør den lettere å skyve. gressklipperen har en batteridrevet motor med lav støy og null utslipp. Håndtak har et mykt grep for bedre brukerkomfortjusterbart.  det er justerbart håndtak for å tilpasse arbeidsstillingen etter dine behov. batteriet er kompatibelt med alle verktøy i 500-serien til Stiga.

Produsent
Varenummer

11769796

EAN

8008984832251

Produsentens Varenummer

294386068/ST1

** Første tilgjengelige leveringsdato kan variere basert på ditt postnummer

FINN INSPIRASJON OG TIPS

SE ALLE INSPIRASJON OG TIPS

Snittvurdering basert på    Produktanmeldelser