KULEGRILL MASTER TOUCH C5750

WEBER KULEGRILL MASTER TOUCH C5750

Se alt fra WEBER
Low-and-slow ventilasjonsinnstilling
Grillflate 57 cm
Direkte og indirekte grilling
10 års begrenset garanti
Inkludert brikettkurver

Betal nå, senere eller del opp. Les mer.

Kjøp produktet
4 299,-

Utsolgt på nettlager

Se hvor raskt du kan få varen

Logg inn for å legge i ønskeliste

Weber kullgrill Master Touch C5750. Legendarisk kulegrill med prisvinnende design. Denne grillen har flere egenskaper som gjør det enkelt for deg å sikre perfekt grilling. 57cm trippelbelagt Gourmet BBQ-system grillrist som passer alle GBS innsatser. Innebygd termometer i lokk og grill gjør det enkelt å lese av temeraturen. I lokket er det en rustbestandig lokkventil i aluminium som sikrer riktig luftstrøm. Low and Slow ventilasjonsinstilling gir deg perfekt luftstrøm ved røking og langtidsgrilling. Grillen passer til alle typer grilling. To stk brikettkurver følger med. 

Grillhåndtaket har integrerte redskapskroker slik at du alltid har kontroll på redskapene og har de lett tilgjengelig. Med Tuck-Away lokkholder står lokket alltid stabilt når du ser til maten. Grillen har en iGrill holder, slik at du kan sette iGrill termometeret i holderen og det står stødig. 

Grillen er porselensemaljert som gjør den værbestandig og enkel å rengjøre. One Touch rengjøringssystem i rustfritt stål gir deg enkel tømming av asken til den lukkede askeoppsamleren. To allværs-hjul i gummi gir deg økt mobilitet på grillen slik at du enkelt kan flytte den rundt til der du ønsker å grille, eller der du vil oppbevare grillen når den ikke er i bruk. 

En kullgrill har et lavt avtrykk i produksjon, sammenlignet med elektriske- og gassgriller. Med riktig kull kan utslippet ved bruk også minimeres. Weber tilbyr en rekke reservedeler, så det er enkelt for deg å bytte ut deler istedenfor å kjøpe ny grill. I tillegg finnes det utstyr som grilltrekk, rengjøringsbørster og rengjøringsmidler som hjelper deg med å ta vare på grillen. 

Spesifikasjoner:

Høyde (cm) 107
Bredde (cm) 65
Dybde (cm) 72
Vekt (kg) 21
Høyde ink.emballasje (cm) 38
Bredde ink.emballasje (cm) 62
Dybde ink.emballasje (cm) 62
Vekt ink.emballasje (kg) 21.5
Grillflate (cm) 2342 cm²
Type Kull
Garanti 10 års begrenset garanti
Glass-reinforced nylon bowl handle 1
Lid handle 1
Hjul 2
Grillrister Grillrist med hengslede sider for Gourmet BBQ system
Redskapskroker 2
Rustfrie spjeld i aluminium 1
Char-Basket brikettkurver 2
Modellnavn Master-Touch GBS C-5750