ROBOTGRESSKLIPPER INDEGO S+ 50
Logo for BOSCH

BOSCH ROBOTGRESSKLIPPER INDEGO S+ 500

0 av 5

Anbefalt plenareal: Inntil 500 m²

Klippebredde 19 cm

Klippehøyde fra 30 - 50 mm

Betal nå, senere eller del opp. Les mer.

Nettlager Utsolgt


Logg inn for å legge i ønskeliste

Produktdetaljer

Bruksområder
Gressklipper

Connected-kompatibilitet betyr at du kan styre din Indego uansett hvor du er, med de nyeste dataene for å optimere klippingen.Indego M+ 500 med LogiCut er smart. LogiCut kartlegger og klipper i effektive parallelle baner, slik at plenen kan brukes raskere. BorderCut-funksjonen sørger for at plenkanten klippes i begynnelsen av hver klippeøkt. Med MultiArea er det mulig å klippe ytterligere tre plenområder (totalt 500 kvadratmeter). Håndtering av passasjer som er bare 90 cm brede


LogiCut intelligent navigasjonssystem beregner den mest effektive klipperuten, slik at Indego vet nøyaktig hvor den ikke har klipt ennå. Ved å variere klipperetningen for hver klippeøkt blir det ingen spor etter klipperen, bare en vakker, sunn plen.
SmartMowing bruker der nyeste værvarselet for automatisk å unngå dårlig vær og bare klippe under optimale forhold.


SmartMowing bruker der nyeste værvarselet for automatisk å unngå dårlig vær og bare klippe under optimale forhold.
For å komme i gang må du installere Indego. Deretter kobler du Indego-kontoen din til enheten din med Google eller Amazon i den aktuelle appen.


For å komme i gang må du installere Indego. Deretter kobler du Indego-kontoen din til enheten din med Google eller Amazon i den aktuelle appen. Indego har smarte støtfølere. Dermed kan Indego enkelt oppdage hindringer og kjøre rundt dem for å fortsette den planlagte klipperuten.


Indego har smarte støtfølere. Dermed kan Indego enkelt oppdage hindringer og kjøre rundt dem for å fortsette den planlagte klipperuten. Indego starter den neste fulle klippeøkten med en kantklipping, slik at plenområdet blir klipt pent helt inntil kantene hele veien rundt.


Indego starter den neste fulle klippeøkten med en kantklipping, slik at plenområdet blir klipt pent helt inntil kantene hele veien rundt.

 

Spesifikasjoner:

Batterispenning 18V
Batteri ladetid 60 min
Batteri brukstid 60 min
Plenareal Inntil 500 m²
Klippebredde 19 cm
Klippesystem 3 svingbare knivblader
Vekt 7.7 kg
Klippehøyde 30-50 mm
Maks stigning 27%
Hastighet 40cm/sek
Klippehøyderegulering 3

 

Vurderinger og omtaler