RØYKBOKS BBQFORNO GAS MORSØ
RØYKBOKS BBQFORNO GAS MORSØ

MORSØ RØYKBOKS BBQ FORNO GAS MORSØ

0 av 5

Spesielt designet for bruk med gassgriller

Betal nå, senere eller del opp. Les mer.

Nettlager Utsolgt


Logg inn for å legge i ønskeliste

Produktdetaljer

Røykboks BBQ Smoker Box fra Morsø. Forbedre grillmaten din med en autentisk røkt smak ved å bruke en røykboks. Denne lille, men effektive røykboksen er perfekt for å gi kjøtt, fisk, og grønnsaker en deilig røkt aroma, og er spesielt designet for bruk med gassgriller.

Morsø BBQ Smoker Box har et enkelt design og praktisk størrelse på kun 9 x 4 cm, slik at den ikke tar mye plass på grillristen. Dens kompakte størrelse gjør den til et praktisk tilbehør for enhver person som ønsker å utforske røkt grillmat hjemme.

Bruk av boksen er like enkelt som sitt design: Fyll den med røykpelleter, tenn dem med en gassbrenner, og plasser boksen på grillristen. Pelletene utvikler røyk i omtrent én time. Dette gir nok tid til at maten får en rik røkt smak. Hvis du ønsker mer røyk, er det bare å fylle på med flere pelletter.

Når du er ferdig med røykingen, fjerner du enkelt Morsø BBQ Smoker Box fra grillen, slik at du kan fortsette grillingen uten røyk. Med Morsø BBQ Smoker Box blir det enkelt å få en deilig smak av autentisk røyk i grillmaten

Vurderinger og omtaler