RENGJØRINGSSETT TIL Q OG PULSE
RENGJØRINGSSETT TIL Q OG PULSE
Logo for WEBER

WEBER RENGJØRINGSSETT TIL Q OG PULSE

0 av 5

Sett med 6 produkter

Inneholder alt du trenger for rengjøring av grillen

Betal nå, senere eller del opp. Les mer.

Nettlager Utsolgt


Logg inn for å legge i ønskeliste

Produktdetaljer

Rengjøringssett fra Weber. Det ultimate rengjøringsettet til din Q- og Pulse grill. 

Innhold: 

1x Rengjøringsskrape til enkel og effektiv rengjøring av grillboksen i Q-serien. Den hjelper deg med å skrape av fett inne i grillen slik at grillen blir klar til en ny runde med fantastisk grillmat.

  • Lengde: 30 cm
  • Materiale: Plast
  • Kan vaskes i maskin

1x Q & Pulse rengjøringssprayen rengjør effektivt de ytre og indre delene på Weber® Q- og Pulse-griller. Hvis den brukes regelmessig, vil grillen din holde seg skinnende og plettfri året rundt.

1x Denne oljesprayen gir effektiv non-stick belegg på grillristen. Spray på risten før du legger på maten så unngår du at ting brenner seg fast i risten. Flasken inneholder 200 ml oljespray og spruter fra alle vinkler.

  • Inneholder: 200 ml
  • Spray på før grilling
  • Spruter fra alle vinkler
  • Rengjøring og beskyttelse

1x Gjør rengjøringen enkel og effektiv med disse svampene med to sider. Den ene siden er grov for skrubbing og den andre siden er fin for tørking av smuss og støv. Svampene absorberer godt og fjerner matrester og fett raskt og enkelt.

1x Mikrofiberklut gjør rengjøringen enkel og effektiv med denne flerfunksjonelle mikrofiberkluten som fjerner fett og smuss. Perfekt for å få rene og skinnende overflater på grillen din.

1x Den svært effektive grillristrensen er en fin spray som gjør rengjøringen av ristene og innsiden av grillboksen til en lek. Spray på og la den virke i 30 sekunder for å løsne fett og matrester, og tørk deretter av.

Vurderinger og omtaler