GRILLBØRSTE OG SKRAPESETT MORS

MORSØ GRILLBØRSTE- OG SKRAPESETT MORSØ

0 av 5

Enkel og effektiv rengjøring av grill

Betal nå, senere eller del opp. Les mer.

Nettlager Utsolgt


Logg inn for å legge i ønskeliste

Produktdetaljer

Grillbørste og skrapesett fra Morsø. Hold grillristen din ren og klar for neste grillfest med grillbørste- og skrapesettet fra Morsø. Dette settet er designet for å gjøre rengjøringen av grillen både enkel og effektiv.

Den skarpe skrapen er spesielt effektiv for å fjerne matrester og fett fra overflaten av grillristen. Med sine skarpe kanter, tar den enkelt bort det mest fastbrente smusset, slik at grillristen blir som ny igjen. I tillegg er skrapen perfekt for å rengjøre innsiden av Forno Gas-griller.

Grillbørsten er ideell å bruke til å rense bort smuss mellom ristene. De robuste børstene når inn i selv de minste kriker og kroker, og sikrer at hele grillristen blir grundig rengjort.

Dette settet er også designet for å være praktisk. Det kan enkelt henges på kroken på Tavolo, Terra og Garden bordene, noe som gjør det lett tilgjengelig når du trenger det.

En ren grill gjør at grillmaten smaker bedre. Invester i det robuste grillbørste- og skrapesettet fra Morsø for en enkel og effektiv rengjøring av grillristen

Vurderinger og omtaler