GASSGRILL SPIRIT II E-210 GBS
GASSGRILL SPIRIT II E-210 GBS
GASSGRILL SPIRIT II E-210 GBS
GASSGRILL SPIRIT II E-210 GBS
GASSGRILL SPIRIT II E-210 GBS
GASSGRILL SPIRIT II E-210 GBS
Logo for WEBER

WEBER GASSGRILL SPIRIT II E-210 GBS

0 av 5

2 brennere

Grillflate 51 x 46 cm

10 års garanti

Betal nå, senere eller del opp. Les mer.

Nettlager Utsolgt


Logg inn for å legge i ønskeliste

Produktdetaljer

Weber Gassgrill Spirit  II E-210 GBS. Denne grillen har to brennere og er skapt til områder med mindre plass. Den er spekket med utstyr og funksjoner som det kraftfulle GS4-grillsystemet, GBS-rist, praktiske sidebord og klargjort til montering av iGrill-termometer. 

Med et grillareal på 51 x 46 cm og to brennere er det nok av plass til å grille favoritt maten til familie og venner. To praktiske sidebord gjør det enkelt å ha tilbehør og redskaper tilgjengelig samt god plass til å plassere serveringsfat. I tillegg har du redskapskroker så det er enkelt å ha kontroll på grillredskapene. 

GS4 høytytende grillsystem: Infinity tenningssystem, høytytende brennere, Flavorizer bars og fetthåndteringssystem. 

Porsenelsemaljerte GBS-grillrister åpner en ny verden av matretter å grille. Det er plass til stekegryte, wok og annet fra GBS-grillsystemet. 

Grillen har to hjul som gjør den enkel å flytte på. Den kan enkelt trilles vekk når den ikke er i bruk. Det ene sidebordet kan også foldes ned for plassbesparende oppbevaring. 

Weber tilbyr en rekke reservedeler, så det er enkelt for deg å bytte ut deler istedenfor å kjøpe ny grill. I tillegg finnes det utstyr som grilltrekk, rengjøringsbørster og rengjøringsmidler som hjelper deg med å ta vare på grillen.

Vurderinger og omtaler