FORNO MULTI GRILL
FORNO MULTI GRILL
FORNO MULTI GRILL
FORNO MULTI GRILL
FORNO MULTI GRILL

MORSØ FORNO MULTI GRILL

Se alt fra MORSØ
0 av 5

Stilren uteovn til gass, ved og kull

Enkelt og brukervennlig antenningssystem

Funksjonelt og dekorativt bord til gass og tilbehør

Betal nå, senere eller del opp. Les mer.

Kjøp produktet

39 999,-

Nettlager Utsolgt


Fri frakt over 800 kr

Logg inn for å legge i ønskeliste

Produktdetaljer

Forno Multi grill fra Morsø. Stilren uteovn til både gass, ved og kull. Grillen er laget i støpejern, og i bunnen av ovnsrommet er det plassert en støpejernplate som kan brukes både som panne og til å steke pizza på. Grillen er fastmontert på bord i rustfritt stål og har piezo-tenner og tre brennere. 

Morsø Forno Multi er det nye flaggskipet i Morsøs omfattende utendørskonsept. Med sin sikre og stilrene design bidrar grillen til utemiljøet, samtidig som den er helt unik fordi den kan brukes med både gass, ved og kull. I hverdagen er Forno Multi en rask og brukervennlig gassgrill, og når du har bedre tid, er den en mer avansert grill og uteovn, der kombinasjonen av gass og ved gir nesten uendelige muligheter. Du kan både bake, grille, steke og lage supersprø pizzaer. Ved å steke i forskjellige høyder kan du tilberede ulike retter i ovnen samtidig. 

Som gassgrill har Forno Multi et enkelt og brukervennlig antenningssystem med brytere. Under bordet er det plass til gassflaske og annet tilbehør, som skjules bak en diskret dør. På denne måten er bord og grill både funksjonelt og dekorativt. Bordet har fire robuste hjul, så den enkelt kan flyttes rundt. Det er ikke bare matlaging du kan bruke Forno Multi til, den kan også brukes som et hyggelig bålsted og terrassevarmer. 
Grillflate dia. 48/54 cm

Designer Klaus Rath

Vurderinger og omtaler