GASSGRILL PROFESSIONAL CORE 4B
GASSGRILL PROFESSIONAL CORE 4B
GASSGRILL PROFESSIONAL CORE 4B
GASSGRILL PROFESSIONAL CORE 4B
GASSGRILL PROFESSIONAL CORE 4B
Logo for CHAR-BROIL

CHAR-BROIL GASSGRILL PROFESSIONAL CORE 4 BRENNER

Kan bestilles montert!
0 av 5

4 brennere i rustfritt stål + sidebrenner

Grillflate 76,5 x 44,5 cm

Direkte og indirekte grilling

10 års begrenset garanti

Integrert termometer i lokket

Inkludert brødhylle, slange og regulator

Betal nå, senere eller del opp. Les mer.

Nettlager 50+ på lager


Se hvor raskt du kan få varen

Logg inn for å legge i ønskeliste

Produktdetaljer

Professional CORE et ekte blikkfang med sin eksklusive konstruksjon og sitt all black-look, som har mange praktiske ekstrafunksjoner på lur.

En grill med 5 fordeler:

 • Ingen oppblussing
 • Sikrer 100% jevn varmefordeling
 • Enkel rengjøring
 • Opptil 30% lavere gassforbruk
 • Opptil 50% saftigere grillmat

Grillen forener ytelse, allsidighet og komfort. Grillen har hjul, sidebrenner, støpejernsrist og fire brennere i rustfritt stål. TRU-Infrared grillsystem sikrer perfekt grilling hver gang. Grillen startes med SureFire tenning ved at du trykker på tenn knappen helt uten bruk av fyrstikker. 4 høytytende brennere med lavt forbruk, produserer maksimal og lik varme, mens gassforbruket er lavt. Varmen som skapes videreføres via varmefordelingsplatene i rustfritt stål til de porselensemaljerede støpejernsristerne.

Det ekstra høye, dobbeltsidige lokket med termometer, gjør det mulig å tilberede mat på mange måter. Et stort sidebord gir ekstra arbeidsplass samt sidebord med sidebrenner der du enkelt kan tilberede sauser og tilbehør eller bruke som ekstra arbeidsplass når lokket er nede.

Rødt LED-lys lyser når du vrir på de forkrommede knappene. Det sørger ikke bare for ett moderne design, men også for synlig kontroll over gasstilførselen. Med sine fire hjul kan grillen enkelt trilles til ønsket sted, og to bremser sikrer at grillen blir sikkert stående. Ved hjelp av den innebygde flaskeåpneren kan du raskt åpne kjølige drikkevarer. Det har aldri vært enklere å grille!
Grillen er meget allsidig og kjennetegnes ved:

 • Rist av porselensemaljert støpejern sørger for en sterkere varmelagring og perfekte grillstriper. Ristene er langtidsholdbare og enkle å rengjøre.
 • TRU-Infrared™ grillsystem: Vårt enestående grillsystem med suksessgaranti. Fem fordeler sikrer din ultimate grillglede.
 • Brennere i rustfritt stål: Høytytende brennere i rustfritt stål sørger for maksimal varme, mens gassforbruket samtidig er lavt. Brennerne er varmebestandige og langtidsholdbare.
 • LED-belysning: Rød LED-belysning ved dreieknappene skaper et moderne design og en forbedret synlig kontroll av gasstilførselen.
 • Stort sidebord byr på ekstra arbeidsplass.
 • 11 kg gassflaskeholder: Den innbyggede holderen sørger for enkel og stabil plassering av gassflaske opp til 11 kg.
 • Innbygget flaskeåpner: En innbygget flaskeåpner med logo av trykkstøpt zink er alltid i nærheten.
 • 4 hjul med 2 bremser: To av hjulene kan låses. På den ene side gjør denne egenskapen grillen mobil, og på den andre siden sørger den for en sikker plassering når det grilles.
 • Garanti: Vår kvalitet overbeviser helt av seg selv. 10 års garanti på brennere, 3 år på grillristene og 2 år på alle andre komponenter.
 • SureFire® elektronisk tenning som med et trykk på tennknappen skaper en gnist ved alle brennere, som tenner grillen. Derfor er det ikke behov for fyrstikk

Spesifikasjoner:

Høyde (cm) 121
Bredde (cm) 149.2
Dybde (cm) 59.2
Vekt (kg) 58
Høyde ink. emballasje (cm) 61
Bredde ink. emballasje (cm) 75
Dybde ink. emballasje (cm)  91
Vekt ink. emballasje (kg) 73
Grillflate (cm) 76.5 x 44.5
Type Gass
Garanti 10 års begrenset garanti
Modellnavn Professional Core B4
Brennere 4 (9,38kW/h)
Sidebrenner  3.81 kW/h
Tenning SureFire Elektronisk
Farge Sort

Vurderinger og omtaler