GASSGRILL PERFORMANCE PRO S 4
GASSGRILL PERFORMANCE PRO S 4
GASSGRILL PERFORMANCE PRO S 4
GASSGRILL PERFORMANCE PRO S 4
GASSGRILL PERFORMANCE PRO S 4
GASSGRILL PERFORMANCE PRO S 4
GASSGRILL PERFORMANCE PRO S 4
GASSGRILL PERFORMANCE PRO S 4
GASSGRILL PERFORMANCE PRO S 4
GASSGRILL PERFORMANCE PRO S 4
Logo for CHAR-BROIL

CHAR-BROIL GASSGRILL PERFORMANCE PRO S 4

Kan bestilles montert!
0 av 5

4 brennere i rustfritt stål + sidebrenner

Grillflate 63 x 43 cm

Direkte og indirekte grilling

Integrert termometer i lokket

Inkludert brødhylle og ekstra stekeplate

Betal nå, senere eller del opp. Les mer.

Legg til praktiske tilvalg

999,-

Nettlager Utsolgt


Logg inn for å legge i ønskeliste

Produktdetaljer

Performance PRO grillen er en kompakt mellomklasse grill, hvor du ikke gir avkall på noe. De 4 høytytende brennerne med lavt forbruk i rustfritt stål bringer grillen raskt opp i temperatur. Vår patenterede TRU-Infrared™ grillsystem fordeler varmen jevnt – og grillmaten blir opptil 50% saftigere! Grillen startes med et trykk på tennknappen, hvor Surefire® tenningen sørger for at hver brenner tennes enkeltvis og uavhengig.

På sidebrenneren kan du i mellomtiden tilberede hjemmelagd saus eller annet tilbehør. Performance PRO-grillen er utstyrt med emaljerte støpejernsrister, det innovative Chef Delight System – rustfri tilbehørsbakke på brødristen samt en ekstra stekeplate av støpejern som utvider tilberedelsesmulighetene. Sådan sørger Char-Broil for sikre grillaftener.

Grillen er fremstilt i rustfritt stål og dermed værbestandig. Ved et trykk på en knapp tennes rød LED-belysning rundt alle knappene. Det skaper ett moderne og eksklusivt utseende. Hvis du har bruk for en forfriskning, så kan du enkelt åpne dine flasker direkte med den integrerte flaskeåpneren.

Grillen er emballert miljøvennlig helt uten bruk av polystyren (EPS – flamingo) i FSC-sertifisert papp. Takket være det kompakte designet finner du en plass til din Performance PRO-grill overalt, og kan med MADE2MATCH også problemløst utvides etter dine ønsker.

TRU-Infrared™ grillsystem: Vårt enestående grillsystem med suksessgaranti. 5 fordeler (opp til 50% saftigere grillmat, 100% jevn varmefordeling, ingen oppblussing, enkel rengjøring, og opp til 30% mindre forbruk) sikrer din ultimative grillglede.

  • Støpejernsrist: Rist av porselensemaljert støpejern sørger for en sterkere varmelagring og perfekte grillstriper. Ristene er langtidsholdbare, rustbestandige og enkle å rengøre.
  • Stekeplate: En kraftig stekeplate i støpejern medfølger.
  • Brennere i rustfritt stål: 4 høyeffektive brennere i rustfritt stål, sørger for maksimal varme, mens gassforbruket samtidig er lavt. Brennerne er varmebestandige og langtidsholdbare. Elektronisk Surefire® tenning: Elektrode på hver brenner som tenner disse enkeltvis og uavhengig via trykk på tennknappen.
  • Sidebrenner: Oppvarmer sauser og annet tilbehør til din grillmeny. Når sidebrenneren ikke er i bruk, kan du lukke lokket for å få ekstra arbeidsplass.
  • LED-belysning: Rød lysdiodebelysning ved vriknappene skaper ett moderne og eksklusivt utseende.
  • Gassflaskeholder: En innebygget holder sørger for enkel plassering av gassflasken, og sikkerhet når grillen flyttes og ikke er i bruk.
  • Integrert flaskeåpner: En integrert flaskeåpner med logo av trykkstøpt zink er alltid  ved hånden.
  • 2 Gear Trax opphengskroker: Med Gear Trax® opphengskroker er tilbehør alltid tilgjengelig.
  • 4 hjul med 2 bremser: 2 av de 4 hjul kan låses. På den ene siden gjør denne egenskapen grillen mobil, og på den anden siden sørger den for en sikker plassering, når det grilles.
  • MADE2MATCH kompatibilitet: For mere allsidighet og komfort kan grillen tilpasses individuelt med følgende deler fra vårt MADE2MATCH-system Oppbevaringsboks, multihylle og kjøleveske.

Vurderinger og omtaler