ELEKTRISK GRILL Q?1400 M/STAT
ELEKTRISK GRILL Q?1400 M/STAT
ELEKTRISK GRILL Q?1400 M/STAT
ELEKTRISK GRILL Q?1400 M/STAT
Logo for WEBER

WEBER ELEKTRISK GRILL Q?1400 M/STATIV MØRK GRÅ

0 av 5

Effekt: max. 2200 Watt

Grillflate 43 x 32 cm

Betal nå, senere eller del opp. Les mer.

Nettlager Utsolgt


Logg inn for å legge i ønskeliste

Produktdetaljer

Gå utenfor døren, og nyt solstrålene. Sett i kontakten til Q 1400 elektrisk grill, og opplev hvor enkelt det kan være å grille. Grill laks og grønnsaker eller burgere og pølser. Uansett hvilken smak du ønsker, uansett hvordan du føler deg, så venter Q-grillen og en smakfull verden rett utenfor. 

Kompakt, stilfull og moderne. Grillene i Q-serien er praktiske og har et kompakt og nett design som gjør at den passer like bra på terrassen som på mindre balkonger. Her får du en praktisk og brukervennlig grill med Weber-kvalitet som gir deg opptil 5 års garanti*.

Dette er en veldig enkel grill å bruke – sett inn kontakten og bruk den trinnløse varmereguleringen for optimal temperatur og direkte varme. Q 1400 er utstyrt med aluminiumsbunn- og lokk som gir grillen rask oppvarming og nedkjøling. Den todelte porselensemaljerte støpejernristen gjør at du kan oppnå høy temperatur.

Dette er en grill som er enkel å holde ren og kommer med oppsamlingsbeholder hvor du kan legge inn dryppbrett. Andre anbefalte tilbehør til denne grillen er beskyttelsestrekk og rengjøringssett. Stativ med sidebord følger med og gir deg en bedre arbeidshøyde og redskapskroker til børster og grilltenger.

 

Vurderinger og omtaler