Focaccia på grillen

Focaccia er både enkelt å lage, enkelt å variere, og et brød du kan spise nærmest til alt. Ikke vær beskjeden når du skal lage focaccia. Får du noe til overs kan du trygt legge restene i fryseren, og varme det opp ved neste anledning. Husk derimot at det bør fryses så ferskt som mulig for best mulig resultat ved gjenoppliving. Om du liker focaccia og du liker å grille bør du absolutt teste dine bakeferdigheter på grillen!

Se her hvor enkelt det er →

Laks på planke med kaviarsaus

Det er ikke vanskelig å grille et perfekt fiskestykke. Hvertfall ikke om du har noen smarte hjelpere på lur. Da er du garantert et perfekt resultat hver gang. Her får du en deilig oppskrift på laks på planke med kaviarsaus.

Gå til oppskrift →

HJEMMELAGET MAT: Det trenger slett ikke være så vanskelig. Her får du tre gode oppskrifter til saus du kan lage fra bunnen av, og alt du trenger er stavmikseren.

Hjemmelaget aioli og bearnaise

Hjemmelaget smaker alltid best! Lær å lage aioli på bare noen sekunder, en superenkel ”jukse-bearnaise” og en kjempegod ”nice-cream” av frosne bananer.

Se her →

Grillet dessertpizza

Om du har litt pizzadeig til overs, er det superenkelt å lage en digg dessertpizza! Det høres kanskje litt rart ut. Pizza og dessert skurrer jo litt når det settes i samme sammenheng. Vi kan allikevel nærmest garantere at du blir gledelig overrasket over smaksresultatet av denne kombinasjonen; grillet pizza med banan, sjokolade og marshmallows.

La deg friste her →

Våre mest solgte griller

Mer inspirasjon?

5 tips for å lykkes du med grillingen

Ingenting slår smaken av skikkelig grillmat, og når du først skal imponere er det smart med noen enkle tips for å lykkes skikkelig. Her får du 5 gode råd til hvordan du velger riktig grill, nyttig grillutstyr og hvordan få best mulig grillresultat.

Les her →